Gaya setiap pagi

Terlentok tido sambil peluk CD Ultraman


Kalau dulu mummy akan hantar Haziq sorang sorang kat rumah oni...daddy g kerja naik motor ajer or naik kereta daddy..tapi sekarang tak lagi....

Kenapa?

sebab utama...kereta mummy masuk ICU dah 5 bulan x keluar keluar..masih koma lagi....

Sebab kedua anak anak dah ramai....so walaupun dah ada car seat untuk ketiga tiga anak mummy...mummy x boleh nak handle coz...twin suka nagis...barang barang yg nak dibawa juga banyak..x kan nak berangkut sorang sorang

So decision dah dibuat...daddy akan hantar kita setiap pagi....so bolehlah kami berkerjasama untuk menghantar & mengambil anak setiap hari...berat sama dipikul..ringan sama di jinjing..nama pun anak kami kan ?




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

5 comments:

Amy Syaquena said...

setianya dia dengan ultramannya ye..heheh comel

Mama Gee said...

apa yg penting?
kerjasama! hehe

MaMa_AdHa said...

mcm mna nak join kelab tu kak. kena join melalui fb ke?? kalo fb payah sikit. umi jarang nak online. ladtop kat adik. kalo kak zila tlg joinkan utk umi boleh?

Rizziela said...

Umie, apa kata sms dgn akk..blh akak bagitau mcm mana..x pun tinggalkan hp no umie..hari tu punya nama dah hilang

MaMa_AdHa said...

ni number hst umi.. 012550249 takpun email je kat umi : ummi.perak@gmail.com