Baby Johnson Contest


Muhammad Harith Iffat

Sebenarnya ni kisah ahad lepas..baru nak update....

Kami ada jemputan untuk Majlis Aqiqah anak kembar kedua kepada pasangan Ieda di Shah Alam Seksyen 20. Memang geng KKM telah pun setujua untuk berkumpul di Stadium Shah Alam...so kami pun joint sekali lah...seramai 40 keluarga ahli kembar yg joint kali ni...memang meriah..

So ...semuah ahli & family digalakkan untuk memakai baju Kelab kami yakni...bagi perempuan warnanya adalah PINK manakala yg lelakinya plak berwarna BIRU ..

Memang kita tak ada baju Kelab lagi sebab mummy baru order kan..so pakai baju biasa yg warnanya seakan akan ajerlah...Mummy daddy memang kena cari baju lain sebab memang tak ada stock yg sesuai...Haziq & twin memang dah ada warna biru...so kita ke Jusco untuk cari baju tema...
BIla di Jusco ada plak promotion untuk Jusco Item..beli RM20 boleh dapat cream free or ambil gambar bb ..so mummy pilih nak ambil gambar bb ...tu yg dapat gambar ni....actually kena bayar extra RM5 untuk dapatkan soft copy..tak per..bukan senang kan nak dapat gambar cantik..nak harapkan camera compact mummy memang biasa ajerlah gambarnya...
Muhammad Hafiey Izzat..

Hafiey agak badmood...so dia tak nak bagi kerjasama ...kepalanya dilentok ajer..tak keras macam Harith..so gambar untuk Hafiey agak kurang cantik berbanding abang Harith..tak per...tetap comel di mata mummy kan Hafiey?

Harith masa ni sangat cute kan?

Geram mummy tengok..kalau ada extra RM memanglah mummy nak ambil gambar family sebagai kenang kenangan kita...comel sangat....bukan senang nak dapat gambar macam ni...
Masa ni cameraman suruh mummy joint sekali coz Hafiey asyik menunduk ajer..so mummy pun joint sekali...Haziq nak bergambar..tapi masih malu malu...kalau dia bagi kerjasama yg baik..tentu gambar yg terhasil lebih cantik..tapi mummy suka gak gambar ni..coz anak anak mummy masing masing ada xtvt sendiri kan?

Mummy plak yg macam beria ia...anak anak terlentok ajer

Mummy pilih gambar ni untuk diprint

Insyallah..kalau ada rezeki lebih..insyallah..bila twin dah pandai duduk...mummy akan buat satu album untuk kalian macam abang Haziq..

Memang geram betul tengok pipi Hafiey dalam gambar atas ni kan? macam nak gigit ajer pipi bolat tu..



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

6 comments:

LYAfrina said...

alahai..comelnyer .. twin y satu tu dah nk tdo tu..ngantuk sgt... bila harith & hafiey duk dekat..lya x tau y mna stu harith..mna satu hafiey..

mama faiq said...

alahai pipi hafiey.

Deqna said...

baby twin dah semakin besar... comel.. memang nak cubit jer pipi tuh..

Mama Gee said...

punyalah lama tak masuk sini..sampai tak tau rizz dpt twin...huhuhu..tahniah ya...
gebu2nya pipi geram rs nk cubit2...

aNaYaNa said...

Akak...comelnya baby akak..twinn??ya Allah bulatnya pipi..boleh gomol puas2..hehehe

SURIA AMANDA said...

gerammnya tgok pipi bulat dia ni...