Bilik Angry Bird


Bukan baju & topi ajer angry bird tau....

Bilik mainan Haziq pun ada angry bird... mummy jalan jalan terjumpa..so apa lagi...sambar la..nak cari yg ultraman punya tak ada...so beli dulu yg ini...tapi mummy dah jumpa set cadar Ultraman....nanti dapat gaji baru beli ...coz mahal sikit kan...


Sambil makan pop corn dia baring kat angry birdnya.....

Ingat nak ajar tido bilik sendiri...tapi macam kesian plak nak tinggalkan kat bilik bawah kan....nak bawa katil naik atas..sure daddy bising...coz baru ajer bawa turun katil ni kat bawah....katil ringan...tilam tu yg berat...so bertabah ajerlah letak kat bawah dulu...nanti nanti kalau ada RM lebih...kita beli set bilik tido untuk bilik atas kan? lepas tu pasang air cond...baru boleh Haziq tido sendiri dalam bilik tu...adik twin dah besar..semua tido dalam bilik tu...

Mummy daddy boleh jadi penganti baru semula....kuek kuek kuek

Macam maacam aksi dia suruh mummy ambil gambar....suka la tu

Adik adik pun suka bila letak atas katil... colourfull kot kan..

Budak budak kan suka tengok benda benda yg colourfull ni...tu yg ceria ajer dua orang budak handsome ni.... abang plak suka mengagah..lagi suka la adik adiknya

kiri kanan diaorang pusing...teruja betul

Leka sampai nak terlena anak anak mummy....

tapi siang ajer boleh letak dalam bilik ni....walaupun ada kipas...tapi bahang terasa gak kalau duduk lama lama kat dalam bilik...kesian plak nak tingal lama lama...



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

5 comments:

Intan@mama Hadif & Hanif-Brunei said...

Wah..cantiknyer cadar angry bird abg Haziq tu.. Tambah comel lagi bile letak adik twin kat situ..ehe..

wan nurul hezrina said...

mmg skang ngah demam angry bird..cumil lah cadar2..mesti haziq suka sangat=)

Ietams said...

makin besar & montel dah twin tu..

Yaati Nor said...

colourful binatang hujau..bab i tu ke kat cadar tu?saya risau yg tu je..yg lain2 tu mcm ok je..sebab saya pon tengah demam angry birds

Salina@IbuAqil said...

Amboi2!!! Menariknya.. Inapun berkenan.. Hik3!!