Angry Bird


Walaupun Haziq peminat tegar Ultraman...kadang kadang ada gak berubah selera ke cartoon lain...tapi kalau beli CD tetaplah Ultraman DHati..

Masa g time square baru ni...kalutlah dia nak Angry Bird..semua yg ada Angry Bird tu dia nak.....

Bau kedai  lagi...

Daddy belikan T-Shirt Angry Bird dengan topi Angry Bird....

Kat kedai tu juga dia nak buka baju...nak tukar pakai Angry Bird....layan ajerlah...kalau tak kan..angin berubah plak...cina kedai gelak ajer tengok perangai Haziq yg macam macam tu....tak malu tau boboy mummy sorang ni

Dah dapat angry bird....sibuk plak dengan aeroplane dia...

Haziq sorang ajer bawa balik buah tangan...kami yg lain bawa balik penat ajer.... so daddy ganti dengan RM ajer kat mummy coz tak sempat nak pilih baju..anak anak meragam sikit....

Oklah..lagi senang mummy nak g shoping sendiri...boleh pilih lama lama sikit...bawa anak anak tak boleh memilih...semuanya kena cepat..balik karang..ada ajer yg tak kena...so kita beli kemudian yer...



D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

LYAfrina said...

skarang angry bird d mana2... lg2 kalo boy..lg nak baju n semua brg y ada angry bird kn.. cam anak sedara lya... hbs seme benda angry bird..

wan nurul hezrina said...

ngah fames angry birdnih