Kelab Kembar Part 3


Ok ...kita kasi tutup ini cerita yer

last episode


Meramainya orang kan? Masing masing dok kelek anak

Masa ni birthday boy tengah tiup lilin..so ramai ramai nyanyi lagu untuk birthday boy...kek x dapat nak merasa sebab orang meramai kan..so kita halalkan ajerlah

Antara tetamu yg sedang menjamu selera

Khemah macam kenduri kawin ajer lagaknya...memang meriah sesangat

Tu nampak? ada sidang media masa ni...yg ada twin 3 ajer yg dapat diinterview...yg twin biasa ni x ada la dik non..tambah tambah twin mcm twin mummy yg tak seiras...tak ada yg nak interview pun ....

Anak dara sapa ni?

Comel giler..putih melepak...baik ajer diaorang ni...geram mummy tau

Mummy sibuk dok dengar orang interview...

Tu yg membelakang sambil dukung bb gurl tu...ibu kepada kembar 3..tiga tiga pun gugurl.anak dia memang chomel giler...putih melepak...chubby...memang serius comel..tp gambar diaroang ada kat hp daddy...nanti kalau dah transfer mummy share kat sini yer....

Yg nampak tudung sikit anak kembar rambut kerinting tu wife kepada kita punya president club..en Huszaini kita...anak anak dia pun comel..kecik kecik ajer....kembar 3 gulr...dah ada sorang abang..

Ada sorang lagi kembar 3...yg tu dua gurl dan sorang lelaki...semangat giler..mak bapak kecik ajer..anak anak semangat..tapi larat betul mak dia kendung dua anak sekaligus..tabik gilerlah mummy dengan diaorang...

Tak per...lagi 3 or 4 tahun mummy nak joint diaorang....nantikan yer...INsyallah


***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***



Tamat sudah









2 comments:

Rita said...

Hi ziela, macam mana nak join kelab ni? Mcm best je...

Ietams said...

meriah kelab twin ni