Kelab Kembar Malaysia - Part 1

Pemandangan sewaktu semua orang tengah berkumpul....gambar kereta daddy yg depan sekali ... hi hi ...ramai..lebih kurang dlm 30-40 biji kereta geng kembar yg berkumpul kat sini.... dekat Stadium Shah Alam

Actually kami semua nak g serang ke rumah one of member Group kembar..dia ada buat majlis Aqiqah & berendoi untuk anak kembar ke dua nya....

1st anak kembar boboy..dah besar & sambut birthday...

Yg Majlis Aqiqah & cukur jambul tu 2nd kembarnya...boy & gurls

Syok kan ? dapat 2x kembar ...mummy pun teringin nak lagi kembar..harap2 lepas ni dapatlah mummy merasa kembar 3 gugurl..memang meriahlah rumah kita nanti...lepas tu memang mummy tutup kilanglah...

Antara Ahli yg tengah tunggu mereka mereka yg belum sampai

Kami sebenarnya perlu memakai pakaian club...tapi mummy belum beli tapi kami purposely g cari baju yg sama colour kat Jusco tau..nasib baik warna lebih kurang ajer..twins pun pakai blue colour tau..sporting habis lah

Masa ni masing masing tengah sibuk nak register & ambil tag nama..

Mummy pun sibuk dok berkenalan dengan mummy mummy lain..syok tau..selama ni dok sembang dalam FB ajer..kali ni dapat bertentang muka..memang puas hati walaupun penat dok dukong Hafiey Sambil Haziq plak dok tarik baju mummy..

Haziq moody sikit sebab baru bangun tido...so kenalah layan gak...nak buat macam mana..mana datang ntah perangai moody bila bangun tido...before ni tak ada plak perangai tu..baru baru ajer ni

Mummy yg sama sibuk tu

Gemuk lagi mummy ek? ingatkan dah kurus... Yg baju coklat tu pun mummy kembar..tapi tak pakai baju club sebab tak ada ...tak per..next time kita pun joint pakai baju yg sama ek kak...

Mummy lagi..

Sibuk gak mummy

Sibuk la si Haziq dok usong CD Ultraman dia tu..suruh tinggal dalam kereta tak mau..mummy bukan apa..risau kalau dok berebut dengan budak budak lain..nasib baik kejap ajer kami kat situ...so selamatlah...

Lepas tu...?

Kita tunggu Part 2 plak 


***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

7 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

wahhhhh...meriahnye kelab geng kembar nih..ahli ramai..tmbah ngan anak2 lagi kompem meriah..seronok bile ada kumpulan mcm ni kan..nway, cousin sy pon bakal timang anak kembar..mcm best jek tgk diorang eksited tunggu kelahiran babies..=D

Rinna said...

Seronoknya dpt berkumpul ngan parents yang ada anak2 kembar yer.. kira semuanyaa jadi double..kan.. bagus laa ada club gini.. leh bertukar2 ideakan.. :)

Perfumes Farm said...

hi..lets join Perfumes Farm Contest and grab a chance to win fragrance mist from Victoria's Secret.


visit this link for more details:
http://perfumefarm.blogspot.com/2011/09/perfumes-farm-contest.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam ziela..bestnya gede2 ngan geng anak2 kembar nie..gerenti meriah ngan kerenah & perangai anak2.:)

~HaiRiZaN~ said...

excited nye akak.. hehehe..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

memang best join event2 mcm ne.. secara tak langsung anak2 akan jadi tak takut org..

Anak Timur said...

best dapt jumpa kembar...

maaf ya, saya tompang promot kat sini.. tq
Collagen Powder
ESP – Soy Protein Isolate Powder
GLA Complex
Omega Guard
Vita-E Complex
B-Complex