Mainan Baru Hadiah Dari Anti Ekim, Izan, Farah & Zainab


Tak sangka rezeki twin masih murah..

Dapat lagi hadiah dari member office mummy...Anti Ekim & Anti Izan.. terima kasih banyak banyak yer anti....


Twin suka sangat seba colourfull...asyik memandang  benda itu ajer...ada bunyi tapi tak boleh pusing pusing....suka sangatlah dia..

Tengok aksi diaorang....suka kan?

Nampak tak botol susu Tomme tu? itu pun hadiah dari member office mummy....Anti Farah, Anti Zainab & Anti Ekim sekali lagi...terima kasih yer anti anti semua...mummy suka tau

Ralit anak anak mummy dok tengok benda pusing pusing.... senang keje mummy nak masak...sementar nak siap masakan..anak anak dok diam dalam coat diaorang...daddy pun boleh g mandi & siapkan abang Haziq...

sekarang ni nak cari benda yg mcm ni plak utk stroller twin...dah merayap merata....tapi tak jumpa plak...yg kat mothercare tu mahal sangatlah plak..sekali beli kena dua..so cari cari lagi yg murah murah sikit


Bising mulut diaorang tengok benda alah ni....Hafiey lah yg sangat teruja..meleleh air liur dia tengok bergoyang goyang..

Setiap kali balik dari rumah oni ajer..mesti mummy letakkan dalam coat...sambil sambil minum susu bolehlah diaorang main main kejap..

Teruja dengan colour kot..

Botol susu tu mummy gunakan setiap hari...bertukar ganti dengan MAM....Avent ajer mummy dah tak guna cost gelung satu botol hilang..sayang betul..dah lah beli mahal mahal....sedih mummy

nak beli gelung tu ajer sure tak ada jual kan?




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

wan nurul hezrina said...

kecik2 dah pandai tgk warna..beshnya dapat twins=)

Elyn Sani said...

gelung avent tu ade jual spare parts die. ko try pi plaza damas, nama kedai kinderdjik. aku dulu selalu beli teats, botol kat situ.