Perjalanan Pulang dari Twin Club xtvt


Kami terpaksa berangat pulang awal..terpaksa balik awal sebab baby dah mengamuk ... terpaksa meninggalkan cik puan Ayu..sorry ek

Perjalanan balik akak messy sikit..biasa lah..anak anak kecik..cuaca pun hujan ajer...so agak tak stabil mummy nak handle sorang sorang kat belakang

Nasib baik ada assistant yg kadang kadang mood ok..kadang kadang mood tak berapa nak ok..tp nasib baik mood dia ok masa nak balik..masa g tu mood tak ok sebab baru bangun tido..meraung ajer kejenya...

Dah pandai request suruh mummy ambil gambar dia dengan adik adik tau..bila guna hp tak mau...suruh ambil guna camera..siap ada eksyen lagi tau...lepas ambil ajer ..mesti nak kena tunjuk kat dia dulu..baru puas hati...Haziq! Haziq! kamu memang dah besar lah

Siap sengeh sengit lagi..yg si adik buat tak layan ajer dengan abang...maklumlah...orang baru sudah menyusu...perut dah kenyang..pampers dah kering..apa lagi..ngomel la dengan kembar dia..

Nak gambar sambil cium adik plak..sayang sungguh dia dengan adik adik..sekarang dah kenal dah mana satu Hafiey mana satu Harith....tp suka main2 kan mummy daddy..tukar tukar nama adik

Senyum

Abang sorang ajerlah senyum...adik bo layan lah..tengok tu...si Hafiey sibuk dengan xtvt dia sendiri...tak perlah Haziq..janji ada gambar dengan adik kan? tak suka ker...suka ke...ambil ajerlah
 
***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***










1 comment:

wan nurul hezrina said...

sukanya tgk haziq..so sweetlah kamooo yang..mesti pandai jaga adek2 pasnie..semuanya hero=)