Semput

Haziq mungkin ada semput seperti mummy......tapi kemungkinan ajer ..belum confirm lagi...tapi mummy berharap sangat...bukan semput...cuma kahak yg banyak dalam tekak Haziq...

Tapi masa kat hospital tu..Dr ada suruh Haziq ambil oksigen..untuk kurangkan rasa ketidakselesaan kat bahagian dada Haziq.....

mula-mula puas meronta gak..tapi mummy pujuk-pujuk..so dalam pujuk-pujuk tu....daddy dengan nurse terus pasangkan topeng tu...akhirnya terlekat gak kat muka yg handsome Haziq tu...

Nasib baik handsome mummy ni good boy....kejap ajer nagis..lepas tu dah ok..mungkin dah selesa & syok sebab senang bernafas sikit....cute plak mummy tengok handsome pakai topeng


Handsome tengah sedut gas

Tangan Haziq harus di grip...kalau tak..dia nak pegang wayarlah..tabung gas la..so bila pegang...dok baik ajer..siap lentuk kepala lagi...memang cute sangat.....sayang anak mummy sorang ni....


Mummy tumpang katil bb

Dengan daddy memang langsung tak nak dah...sebab? Daddy paksa Haziq cucuk jarum masa ambil darah ... terus x mau kat daddy dah....so memang x boleh berenggang dengan mummy langsung kecuali ada oni..kalau ada oni...dapatlah gak mummy berehat..meluruskan pinggang yang dah bengkok ni....baik ajer dok ngan mummy atas katil sambil sedut gas...


Sampai tertido

Lama sangat dok sedut gas...sampai tertido Haziq....tapi sungguh bersyukur kerana Haziq tak memberontak nak buka topeng gas tu..kalau tak kalut gak nanti.....mummy pun muka dah toya....tersangatlah penat waktu ni..... Abaikan la muka mummy yg jelita itu....







***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

Jiey Mien said...

Baiknya la hai..
kalo Ian, mau meraung-raung meronta2 bila bg neb tuh..

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Gud boi la haziq senang keja mumykn..huhu teringat trus intan dlu hadif prnah gak kne neb mcm tu.msa tu bru 3bln lbih..sbb byk kahak kat dada dia.ksian sgt tengok.