Berlatih Berjalan

Sekarang ni Haziq dah mula start nak berlatih berjalan....pantang kita letak bawah...dicapainya jari kita..nak suruh pinpin dia nak jalan...memang syok

mungkinkah Haziq dah nak berjalan??? Alhamdullilah kalau Haziq dapat berjalan dikala usianya belum mencecah 1 tahun.....semoga impian mummy tercapai...

tapi orang kata...kalau tumbuh gigi dulu....lambat berjalan...Haziq memang cepat tumbuh gigi....jalan memang agak malas sikit...cuma start last week ajer nampak perubahannyer...Asyik nak berjalan ajer kejenya....dah tu belum pun lulus berjalan...kaki dah sibuk nak tendang bola.

Pantang nampak bola...sure dia nak sepak.....marah kalau orang tak layan dia main bola.....baguslah anak mummy ni...minat bola....

Sekarang ni daddy memang tak ada harapan nak dok rehat ajer kat depan TV tu...Haziq tak benarkan sama sekali...nampak ajer daddy relax...dia suruh angkat dia..dia nak jalan..pimpim tangan daddy lak tu...terpaksa lah daddy layan kehendak anak kesayanganya itu..



Akal nak suruh daddy pimpin tangan dia

Walaupun letih....daddy terpaksa gak layan Haziq. Ini semua demi nak lihat Haziq cepat berjalan...

Tengoklah...dah bentangkan toto pun masih nak main jalan-jalan dengan daddy...Daddy x layan...dia majuk....baguslah handsome mummy ni..pandai tackle daddy




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

Mentari Muncul Lagi said...

Abis la mummy & Daddy pasni klu haziq dah pandai jalan... sure penat nak kejar dia nanti... Hehehe tapi seronok tgk bebudak br nak bertatih ni.. niway gud luck haziq semoga dapat berjalan sebelum cecah 1 years old.

Rizziela said...

Tima kasih anti ekim..

Semoga tercapai hasrat mummy Haziq nak Haziq berjalan before 1 years