Semakin Ceria

Sihat.

Tak lah sihat sangat.....tapi dah sihat sikitlah...lasaknya dah kembali....


Dengan Oni

Masa ni dah ok dah...tapi batuk still ada lagi..selsema pun sikit lagi...tapi tengoklah aksi si handsome ni..mana tau dok diam


kena marah dengan mummy

Asyik nak memanjat ajer keje dia...kena marah dengan mummy...terus landing atas oni..mentang-mentanglah oni tak marah..bukan main manja dia lagi


Cak!

Dah lama sikit baru berani datang kat mummy...tau takut ek? siap bak bak cak lagi dengan mummy.....tu akai nak suruh mummy dokong la tu


punggah..jangan tak punggah

Masa ni oni dah kena halau dengan mak guard tu....dia x bagi ramai-ramai teman kat dalam wad sebab waktu melawat dah habis...terpaksalah oni balik rumah kita kat Kajang dengan daddy sementara nak tunggu waktu melawat petang plak......sian oni..

Haziq dah boring..punggah beg mummy..mestilah purse mummy yg dia cari dulu..suka dok punggah duit yg ada dalam tu duit pun tak byk mana .....mummy dah pas kat daddy..tkt hilang...


Boring...duit x dak

Bila dah tak jumpa duit...baru dia sibuk nak memanjat katil...tu tu..habis semua dia langgar...bukannya nak mengelak...dasyat betullah handsome ni


Yeah! sampai gak

Tengok tu...habis dia buang semua barang-barang mummy kat tepi...kacau Haziq nak memanjat ajer kan?


Botol idaman

Haziq ni dengan botol 100plus memang tak boleh dipisahkan...baik dalam kereta...dalam rumah atau pun dalam wad...itu juga yg dia suka..jimat duit mummy x payah nak beli toys mahal-mahal...beli ajer 100plus banyak-banyak kat rumah...

Air tu mummy dengan daddy minum....Haziq dapat botol kosong ajer yer sayang.....







***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Alhamdulilah dh melasak balik tu.comei haziq,mcm2 keletah dia kn.
Hadif skrg ni pun dh beransur ok..cume kdg2 membuang agak cair.selera pun tak seberapa.risau sgt.bdn dh makin susut.

Rizziela said...

intan,
Hadeff dah boleh jalan ke belum?

agaknya diaorang ni demam sebab akai kot...Haziq sekarang ni dah pandai melangkah bila kita pimpin tangan dia..melasak memang no.1

Alhamdullilah..dah sihat dah anak-anak kita