Nur Balqis Damia

Happy belated birthday Nur Balqis Damia...

Mak Ngah betul-betul lupa date hari lahir Balqis..maklumlah bulan january lepas tu mak ngah amat-amatlah bz...tapi mak ngah tetap ingat 12.01.2010 adalah tahun kelahiran ke 2 untuk Balqis...sorry ek Balqis...sebab mama Balqis tak buat birthday party...makngah lupa nak beli hadiah untuk Balqis

Tapi makngah tetap wish semoga Balqis sihat selalu....bahagia selalu ....menjadi anak yg solehah dan berjaya dalam dunia dan akhirat... Semoga stay cute ok sayang...

18.01.2010 mak ngah MC...g lepak rumah tok mummy...rupanya Balqis datang dengan mama nak celebrate birthday dengan cousin Balqis...mama beli kek dengan belon... so potong kek dengan cousin ajerlah...sempatlah mak ngah ambil gambar Balqis potong kek


Ini lah Nur Balqis Damia Bt Mohd Hazali

Dok tengah wish apa tu Balqis? eloknya anak dara dok nak potong kek ek? bersimpuh sikit...barulah nampak cute...Balqis ini anak buah mummy yg ke 4....anak adik mummy yang ketiga..kat rumah Balqis dipanggil puteri@kakak...


Wif sepupu....Haziq pun dah nampak sebayalah

Masa ni tengah nyanyi lagi birthday to you utk Balqis.....bukan main happy lagi dia...Danish & Arif tak sabar-sabar nak terkam kek tu..yg Haziq plak sibuk nak tiup lilin gak...Haziq belum setahun lagi la sayang..nanti dah setahun kita potong kek sama-sama yer sayang..


Nak tiup lilin

Baru belajar nak tiup lilin..punyalah lama tunggu Balqis tiup lilin...walhal lilin dua batang ajer...dah jadi mcm lilin 20 batang plak..lambat sangat....


Balqis & mama

Mama tolong Balqis potong kek tu..kalau harap Balqis yg potong..habis hancurlah kek tu..main bantai ajer potongnya.....yerlah..belum jadi anak dara sunti lagi kan..mana tau nak potong kek macam mana kan Balqis?


Ye! Ye!


kiss mama dulu


Paksaan betullah mama ni

Jenuhlah nak handle anak dara sorang ni...dia lebih sibuk nak main dari makan kek....kejap ajer dah besar Balqis...dah dua tahun dah...dah boleh jadi kakak dah...bila mama????




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

Elyn said...

2 tahun?? nmpk macam dh besar je heheh btw happy besday balqis

Rizziela said...

Baru 2 tahun elyn...
Badan ikut ayah dia..besar..mama dia pun besar gak