Kepulangan yang dinanti

Sejak cuaca buruk kebelakangan ni ...mummy terpaksa balik lambat dari office...yerlahboleh dikatakan setiap petang hujan....macam mana nak balik awalkan..

Nasib baik daddy nak tolong hantarkan kita ke rumah oni...jadinya tak menjadi masalah kalau mummy balik lambat pun....sebab Haziq sekarang tak payah dok dalam car seat lagi...lega mummy...

sian anak mummy...setiap kali mummy balik...suka bukan main ....agaknya itu lah masa yg ditunggu..mummy tau Haziq tunggu apa...mesti Haziq cari susu segar kan???

Semalam Haziq  tunggu mummy kat tingkap rumah oni...hari ni daddy tak ambikl kita...sebab maksu nak datang rumah...so dia terus datang ambil kita sekali kat rumah oni...sama ajer.....




Bila dengar motor mummy...cepat-cepat cari....



Yeah! dah nampak mummy dah...



Akhirnya...mummy kesayangan balik gak ambil anak kesayangan dia...

Sayu hati mummy tengok anak macam ni..tunggu kepulangan seorang ibu yg di kasihi...tapi mummy tak  mana punsayang....mummy g keje cari rezeki untuk bantu daddy dalam meneruskan kehidupan kita yg lebih selesa.......Alhamdullilah




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Bijaklah baby Haziq ni..aunty nak kish ckit la.mmwahzz..

Ain said...

mmg sedih tgk kan kak.. cam Ahnaf lak, dgr je ain bg salam, berlari2 g kat pintu, klu pintu x bukak lg, dia gegar grill tue.. dah dpt je trs suh dukung.. huhu

Rizziela said...

intan... kiss la....haziq suka


ain...nasib baik bila akk g keje Haziq tak nagis...kalau tak sure lg tak sampai hati nak g keje