The Chicken Rice Shop

Lepas ambil mummy dari keje....Daddy bawa kita semua pergi makan kat The Chicken Rice Shop kat Tesco Kajang....seperti selalu..kalau hari cuti...mummy pun mesti cuti memasak..kena makan luar la jawapnya



Gaya Haziq mengorder makanan

Sekarang ni Haziq dah boleh makan bersama-sama dengan parents Haziq..mummy suapkan nasi bercampur sup yg telah dilenyekan.....siap orderkan nasi sepinggan untuk Haziq...tapi yg makannyer daddy Haziq. Sedap gak..tapi mummy tak bagi Haziq makan sup banyak-banyak sebab sup tu ada garam & serbuk perasa..mummy kata tak sesuai untuk budak handsome macam Haziq...



Ish! Haziq nak order apa ni? tak sedaplah untuk kids punya



Tak ada menu lain ker???



Oklah....Haziq dah pilih dah daddy..simpan balik menu ni

Dah pandai dah sekarang anak mummy order makanan..siap pilih lagi apa yg dia nak makan..bila orang ambil balik menu tu..marah bukan main lagi...tapi kejap ajer...bila mummy pujuk...hilang segala nagisnyer....dah besar..dia dah pandai dah kan sayang?



Topi baru Haziq

Lepas makan daddy hadiahkan satu lagi topi untuk Haziq..kali ni warna merah...Thanks daddy sebab belikan...terima kasih mummy sebab pilihkan untuk Haziq...comel bangat anak mummy kan??

Petang balik rumah tido ajer....tak ada g jalan-jalan mana pun...sebab hujan sampai ke malam..malam baru pergi putrajaya...menjayakan xtvt setiap minggu daddy




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

SHIMA said...

wah3...haziq makan nasi ayam ek...sedapkan...oder yg child nyer,pastu mummy tolong habiskan...ekeke

cantik ar topi haziq...

Rizziela said...

shima..
tak order pun child food...
dia makan nasi + sup ajer :D

topi tu daddy Haziq belikan sempena umur Haziq 8 bulan

Elyn said...

hamboi dh mkn nasi ayam??? abg wafiq tak mo mkn la sekarang....