Specialnya Telinga Hafiey.... Alhamdullillah


Selama ni x perasan pun telinga Hafiey

Baru2 ni maksu dia tegur.. baru perasan

Selama ni dok dengar orang cakap aja pasal telinga yang ada bentuk kalimah ALLLAH ni..

Hari ni ternampak kat telingan anak sendiri

Model at the day

Sampai terpejam mata dia..suka dia bila mummy kata telinga dia special

Rela terus nak jadi model utk mummy

Kena ambil gambar muka sekali..sebab masa tunjuk telinga aja kat daddy.. dd tak percaya.. dia kata telinga orang lain


Dah start buat akal

Siap jelirkan lidah lagi

Pipi pun dah merah kena tenyeh dengan mummy

Geram sangat.. byk akal

Fokus dekat sikit

Nampak kan



5 comments:

Nafira usof said...

haah lah.. selalu nampak gambar kat tenet jer.
special nih. hehehe

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Subahanallah..
Ye lah Rizz..
Selalunya tengok kat FB jer..
Sekali ni tengok kat anak rizz pulak tu..

akish ali said...

ye laaaa....
allah hu akhbar!
special amat niii

dear anies said...

alhamdulillah...moga2 jadi anak soleh kelak aminnn

ammi said...

ye la..special bentuknya