Coffe Lagend


Memang sekarang ni musim Coffee..

Sana sini ada jual coffee

Ada murah.. ada mahal...

Ni kat sebelah office.. orang buka payung ajer

Jom try

Coffe Hazelnut

Sedap gak lah...tapi besarnya bekas ni..

Tak habis minum sorang2..

Siap bawa balik rumah..minum dengan anak2.. pun x habis gak

Gedabak besar

berbaloi2 dengan harganya..
RM6.00 ajer 1 cup ni

Puas hatilah

Kat sebelah office ni pun ada jual gak..RM8.00.. standard harga cafe.. tapi lupa nak snap gambar plak..

Nanti kita share yer



9 comments:

- dieyana - said...

kat mana tuuu

Raihanah Ahmad said...

sedap juga ni ya

Kakzakie Purvit said...

Kalau zaman kecik-kecik dulu kopi harga cuma seringgit aje tapi sekarang ni kopi dah macam-macam versi sampai berpuluh ringgit pun ada kan Zie.

Rai OurKizuna said...

macam2 brand dah keluar kan sekarang..

wahida said...

tgh viral mcm2 brand coffee skrg ni kan...pandai dorang buat duit...

Rizziela said...

-dieyana- .. area Bangi.. Sekarang semua pun boleh buat duit kan

LINA EVERLYNN said...

bestnyaaaaaaaaaa..

nusha fasha said...

Skg byk dh cuma sdp.xsdp jee.

P/s : fasa 3 blh dh roti kak. Try tgk nota² setiap fasa..

LYAfrina said...

kita x minum kofpi/nescafee ni