Bila mudah terpengaruh...

Sessi makan makan  bersama family

Ini semua gara-gara orang dok update dalam blog makan steam boat kat Cyberjaya la ni

Mummy terasa rasa nak makan sama

Jom buat surprise kat daddy dengan anak anak

Suruh daddy hantar g keje... balik tu..suruh daddy ambil anak anak dulu baru ambil mummy.. lepas tu kata nak g Cyberjaya..nak jumpa kawan ..nak ambil barang konon2nya...

Last2 tuju ke sini..suka la dia..

Dah lama minta mummy belanja makan steamboat.. .mummy aja malas.. nak bawa budak2 ni..kena caj..tapi makannya tidak.kan rugi..so tak payah g la senang

Tapi kat sini.. bawah 9 tahun free.. siap dapat soup sendiri lagi..so rugilah kalau x bawa anak2 sekali kan

Harith tengah excited tunggu soup dia

Suka & layanlah diaorang nak makan..sebab seronok boleh masak2 sendiri

Free..

Daddy ambil daging..mummy ambil ayam..tapi memang x kena tekak mummy... so x layan sangat



Yang ni sedap

2x gak ambil.. makan dengan Harith... Daddy 2x gak ambil.. makan dengan Haziq

mummy punya..

Mummy ambil tom yam..ok lah... tp yg chicken tu.. hurm.. x sedap sangat..tp untuk anak2 sesuailah.. x pedas..

Haziq tengah main masak2..

Memang nampak semangat dia..makan pun banyak..alhamdullillah..kalau kena bayar pun.. macam berbaloi..sebab nampak dia suka makan

Suasana dalam restoran..orang memang tak ramai lagi

Tom yam

Plate pun nak ambil gambar ker?


Cantikkan?

Tujuan x tau utk apa

Mungkin utk wangi or utk halau lalat



Suasana ok lah..

Kemas dan bersih

sesuai kalau nak bawa anak2 ... datang family

nak repeat? x kot. mungkin nak kena ke MAEPS gak la..

Sana mahal sikit..tp pilihan makanan memang berbaloi2... dah 3x pergi.. tapi kali ni kalau nak g ..anak anak memang kena tinggal..sebab diaorang pun kena caj..tp x makan sangat... rugi :D

8 comments:

Kakzakie Purvit said...

Alaa... mana boleh tinggal anak. Tak apalah kalau kena caj sesekali.
Kesian pulak kak. Cuma itulah makan tak seberapa kalau bebudak ni.

Rinna said...

Tempat yang menarik.. tuh nampak sedap..

eynda said...

Hiasan herba tu menarik.... ok la budak2 free...selalu gitu gak bawak Hannah ni kena caj tapi dia tak makan sangat pun...

Yumida Huda said...

wah beznye budak2 pun blh sekali mkn dgn kita..free..baik betul hati tuan kedai..moga dimurahkn rezeki..lama x mkn steamboat, ah sedapnye. plate pun nampak cantik kak

cik hani said...

alahai..sedapnya bersteamboat

Nafira usof said...

Zura teringin nak kesitu. ramai blogger yang review restoran nih. mmg bagus lah dorang x caj utk kanak2. anak2 bukan makan sgt pon. main jer lebih kan~

Salina@IbuAqil said...

Tgk mommy mkn steamboat teringin jgk ler nak mkn steamboat.. Hihihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

wahh sdp tgk.lama yui xmkn steamboat..