Bila dengan anak

Sepanjang cuti sekolah ni belum  lagi bawa anak2 g jalan2.. 

Ni pun sebab daddy cuti 2 hari.. so daddy hantar mummy kerja

Anak2 bawa sekali.. kita breakfast sekali yer

Breakfast dekat2 office mummy sudah...senang mummy nak masuk office kejap lagi

Haziq yang dah mengantuk

Mengantuk..malam tadi tido lambat..pg kena bangun awal sebab nak g tuisyen..

Harith plak sibuk dengan hp .. main game aja kejenya

Abang merajuk

Biasala tu.. nak main hp ...hp x ada.. tu yg merajuk tu

Budak ni memang manja dengan mummy

Dekat2 mummy... gitulah mulut dia..

kononnya manja..

Muka ada happy..sebab eepad dapat kat dia

Buat babby face kononnya...

Handsome sangat

Sayang mummy sampai syurga

tu sebab dia dapat apa yang dia nak.. kalau x .. masam mcm muka abg Haziq gak

Sama x muka kami?

Samakan?

tapi orang kata.. muka Hafiey lebih kepada muka daddy.. betul ke


4 comments:

ammi said...

lain dah muka mummy dia

cik hani said...

alahai..manja anak teruna dia dengan mama... habiskan masa dengan anak2 masa breakfast sama2 memang seronok kan..

nuyui a.k.a miss YUI said...

alalal mnje dia..

Nafira usof said...

Alahaiii.. manjanye dia ngan mummy dia.
Zura konfius dah.. mana satu abang, mana satu kembar.
hehehehe.. jadik x leh nak beza sbb sama saiz jer. hehehehe