TNB pun ada kios...memang menyenangkan



Sekarang ni semua keje dah jadi mudah kan? tapi dalam memudahkan kerja..ramai plak nanti yg tak tada keje...yerlah..semua keje keje manusia telah diambil alih oleh semua mesin mesin bijak sana

Dulu tak pernah tau pun ada kiost utk bayar TNB ....

Since keje kat Cyberjaya ni...baru tau...Telekom pun boleh bayar kat Kiost... online plak tu...senang keje


Ini lah mesin yg TNB punya...

Agak agaknya sapalah yg tinggalkan wallet & handphone kat situ?

Berani tak mummy nak ambil?




Kejap ajer proses nak bayar tnb

CUmbanya tak ada print kat bill la..y g keluar mcm slip atm mechine tu adalah..tp next bill sure ber up date nanti..jangan risau


2 comments:

Myra Jay said...

Mudah dan menyenangkan...

Myra Jay said...

Mudah dan menyenangkan...