Jalan jalan hari raya


Raya Haji yg x macam nak raya ajer

Yerlah..orang raya & sibuk dengan korban... kami berjalan..

Mummy daddy x berani tengok korban...so x bawalah anak anak g tengok lembu tumbang...

So daddy bawa kami g jalan jalan kat OU.. .dah lama x sampai since mengandungkan twin lagi... abang Haziq dtg dulu pun masa dia kecik2 lagi..sure tak ingat dah


Percubaan abang Haziq nak pakai seat belt sendiri

Terpaksa bawa stroller twin bukan apa..takut diaorang merenggek nak berdukong..yerlah...penatkan nak round OU tu...

Nasib baik nak gak diaorang duduk dlm tu...tp bertukar tukar dengan abang Haziq sebab Abang Haziq pun letih nak berjlaan....

Singgah makan Waffer ajer pun kat sini

Ramai sangat umat non islam kat sini..nak tengok yg melayu boleh kira dengan jari ajer...yerlah orang sibuk balik kampung..kami ajer yg relax relax ajer kat Kl ni ha

Tak berjaya gak

Abang Haziq beriya nak makan banana split...tp sikit ajer..membazir ajer...dah la mahal


Budak ni kena paksa duduk dalam bb chair

kalau tak..mau dia merayap ajer kejenyer..


Banana Split Haziq

Ada 3 ketul ice cream..bagi sorang satu..tp semua x habis makan

mummy daddy yg kena kutip bagi habis


Si kembar mummy

Adik memang manja terlebih...siap pau daddy beli mainan dulu sebelum makan

Nasib baik semua x nagis pakai baju melayu

Berbaloi baloi pakai baju melayu hari ni ...sebab pakai sampai ke petang..

Selamat Hari Raya Aidil Adha

dari 3H





5 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

Saya pon takut gak tgk lembu kena korban..memang x pernahlah bwk anak2 tgk..:-P

Yumida Huda said...

sedapnye makanan haziq tu
yumida isi tabung Nuffnang sini - ford - selamat menabung :)

izan mama mia said...

hihihi...beraya di ou lak ye...

Aty_Fared said...

Saya raye duduk umah jer..3 beranak..huhu...tetamu dtg umah...pes time raye sndiri...raye mcm tak raye sama jer..heheh

Myra Jay said...

Banana Split tak sedap kot tu yang makan tak habis ;)