Teruja + Menghabiskan


Anakanak memang suka kalau offer nak g mall.. g pun bukan mall yg besar2 tu..just g Tesco or Giant or Jusco ajer pun...

Bukan suka apa pun..suka nak main mainan yg ada dlm tu..yg kena bayar tu lah...Adoi..sekali main mau RM15 itu pun ada yg menagis nak balik sebab tak puas nak main...pengsan tau nak layan kerenah anak anak sekarang

Ni bawa g Jusco nak cari barang.. tapi yang lain plak jadinya

Keterujaan yang melampau

Sampai tak tau nak kemana dah diaorang..sorang kiri sorang kanan


kesian Harith Hafiey..selalu Haziq yang main ni dengan mummy

Kali ni Haziq nak layan fire fire..so bagi peluang kat adik2 main..biar main sama sama diaorang ..tapi tu la..tolak tak kuat...mummy plak kena tolong..letih kot nak tolong depan

Abg Haziq kat belakang tu tengah dok dance...bukannyer pandai sangat tu



Harith yg bersungguh nak main....tapi tak menjadi..mummy gak yg tolong tolakkan

Tapi biarkan ajer..sebulan 1 @ 2 kali boleh la layan... the rest kita main mainan yg free free ajer..rugi duit ajer kalau yg berbayar ni

Haziq hari2 pun dok tanya...mummy dah gaji ke belum?

Sebab nak pau mummy mainan kan?




6 comments:

Nafira usof said...

anak2 mesti seronok kalo melayan dorang main game nih kan~

adzairdawati makdara said...

hehehe anak anak memang seronok kalau ajak keluar hehe

eynda said...

Anak2 ni kalau bab shopping complex memang diaorg happy... tambah2 lagi kalau ada toys & games...

Lily@MamaZaraZareef said...

haha..samelah dgn zara zareef..kalau kuar memane kompem kna pau gi tpt mainan mcm ni gak..:-P

wahida said...

anak2 aku pun sama, mesti tanya, mama dah gaji ke belum?

eiii, adalah tu nak pow kita...hahaha...

izan mama mia said...

hihihi..siap tanya tuu mama dh gaji belom...bijak tol