Tesco



Malam tadi ingat nak g cari basikal untuk twin...

So daddy ajak g Tesco...selalu kat tesco memang murah sikit kan dari tempat lain..

Tapi  tapi satu basikal RM139 so mummy ajak g servey dulu tempat lain..mungkin kat kedai2 basikal kan..mana tau..kalau beli 2 basikal boleh dpt lagi murah kan?

Kena beli 2 biji sekali..sebab nanti twin gaduh2 nak bawa susuahlah kan? maklumlah..diaorang dah besar..semua nak sendiri2 punya

Tapi sebab tak jadi beli basikal..kita siinggah makan ajerlah dulu yer

Makan kat Food Court ajerlah..dah lama x makan kat sini


Amboi Harith.. bersungguh makan kuih bahulu tu

Anak anak memang suka makan kuih bahulu kat Tesco ni..tak tau lah apa yg sedap..

Dulu 1 bekas ni RM6 ajer...sekarang dah jadi RM7 .. minyak naik RM0.20 ajer kan? mcm mana diaorang boleh up sampai RM1?


Haziq pau daddy

nagis2 nak beli mainan yg tak ada faedahnya...

Kalau murah ok gak...ni sampai dekat RM50 tak sapa suruh buang duit kan? so mummy tak bagi beli...last2 ambil yg ni gak..sebab daddy tak tahan tengok anak bujang dia nagis2 kan.. ini pun dah RM13.00


Hafiey yg terlepas..

Sibuk dengan ball dia..

Asal daddy tak nak beli..sebab ball dah banyak kat rumah..tapi dah dia nagis2 nak gak...terpaksa daddy belikan..habis semua tempat dia tendang2 ball tu...

Balik rumah..dengan mummy sekali kena paksa main ball...adoilah anak

sebiji ball pun dah RM6.90 .. mahal gak kan.. kalau keda RM1.99 tu baru RM2.00 sebiji bola tu...



Tesco kajang yg dah upgrade dia punya food court...

Oklah gak..selesa kan

Mummy asyik makan sizzling mee ajer..yg lain lain x minat

Tapi 

Tapi

Tapi

Sizling mummy.. anak2 yg habiskan..mummy dapat 2 3 suap ajer ... tak perlah..memang kegemaran depa pun..daddy suruh order lg 1 .. .tak lalu dah mummy nak makan..putus selera...lagi best tengok anak2 layan makan kan..mummy yg rasa kenyang


2 comments:

Masya said...

tesco ada food court senang sikit huhuhuhu ... bkt tinggi klg xde food court

mama lieyna said...

Anak kembar gitulah kan, nak beli pape krna darab dua..hehe..