Pergi balik 5 Hari Seminggu


Sekarang ni mummy dah ambil tugas daddy ambil and hantar anak2 ke Cheras..

Kami switch...daddy kena siapkan rumah..mummy anak2

So dari Kajang ke Cheras then patah balik ke Cyberjaya

Bila Petang dari Cyberjaya ke Cheras then patah balik ke Kajang


Ini waktu pagi..si abang dah siap berpakaian sekolah..mood selalu tak baik

Adik Hafiey mesti ada susu or makanan..kalau tak moody la dia.. Selalunya Harith and Hafiey kat belakang...tp kekadang Hafiey dengan Haziq kat depan..kadang kadang Harith dengan Haziq kat depan..

Kena hantar Haziq dulu ke sekolah...then baru g hantar adik adik ke umah oni

Tapi sebelum ke Sekolah...harus singgah dulu ke kedai..jajan and bekal..walaupun dah bawa bekalan dari rumah..nak gak singgah kedai anak anak ni




Ini bila suasana petang

Masing masing dok layan perasaan...mengantuk kot

Penuh barang dalam kereta bila petang..semua nak diangkut bawa balik...

Bila time balik..Haziq mesti duduk belakang dok layan mainannya

Adik adik dok depan..kalau angin ok...tak gaduh..tak ok..mau tension mummy dengar diaorang nagis


2 comments:

mama tisya said...

dh update resepi cheesekut http://mamatisya.blogspot.com/2013/10/resepi-cheesekutsedap-mudah-disediakan.html

mama lieyna said...

Alahai..3 hero... klau tak gaduh dlmkereta ok la.. kalau dh mula gaduh2 manja, habisla.. hehe..