Bila dah berjumpa


Lamanya Hazia Harith Hafiey tak bergaduh manja

Ni nak lepas geram la ni

Ambik tu... 1 katil baby boleh masuk 3 budak handsome terus

Nasib baik ni dah kat tkt 6 so nurse tak ramai... x lah kena marah..kalau tak mesti dah kena sound biarkan anak2 main atas katil patient kan

Haziq share galaxy dengan Harith..

Selalu jangan haraplah nak share mcm tu..sebab Harith suka kacau kalau abangnyer main game..mestilah abang meradang kan


Tengok tu..dalam tak kacau pun..dia pegang gak galaxy tu

Nasib mood abang OK..mungkin sebab dia tau adik baru baik sakit kot


Tu dia..

Siap boleh sembang sesama diaorang lagi..

hafiey langsung tak layan..sibuk dok kacau orang ajer keje dia



Berebut biskut dengan Oni

Oni mestilah lebihkan Harith yg sakit kan..

Adik pun x mau mengalah tu..nak gak


Dah Nagis sorang tu...tak dapat mestilah nagiskan Hafiey


Gambar blur kejap..mummy dah lapar masa ni...yerlah tak breakfast and lunch... padahal waktu ni dah pukul 3pm dah tu


1 comment:

Yumida Huda said...

cantik nama dia
moga cepat sembuh ye dik