Semakin menghilang


Alhamdullilah .....kesihatan mummy semakin pulih.....muntah-muntah serta pening-pening dah berkurangan..bukan sikit...tapi dah banyak yg kurang

Tapi setiap kali balik rumah...mestilah terbongkang....memang tak larat..tak tau kenapa...mungkin sebab balik keje naik motor kot...lepas tu balik kena singgah ambil Haziq plak tu..tu yg letih sesangat

Sampai rumah..terbongkang kejap..lepas tu maghrib baru mandi...lepas tu makan....lepas tu sambung semula tido....sampai lah esok pagi.....

Syukur....sekarang ni Haziq dah tak meragam waktu tido.....lena ajer dia tido sepanjang malam..yg tak lena mummy daddy lah sebab sekarang ni Haziq dah pandai tido melasak atas katil...selalu mummy daddy tido ujung-ujung katil ajer...sampai daddy tak boleh berpusing langsung lah......

Tak per..janji Haziq jangan menangis malam-malam cukup...itu boleh buatkan mummy naik darah ajer....so kita layankan ajer

Kalau dulu nak tido malam....mummy tak boleh buka air cond..alhamdullilah..sekarang ni dah boleh tido berair cond semula....kira semua morning sickness tu dah beransur hilang lah...syukur

Sekarang ni dok menahan megah & sakit pinggang ajer...tunggu perut membesar....oh...jalan pun dah tak larat..padahal baru nak masuk 4 bulan ni...cepat sungguh mummy tak larat kan?



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

ieda said...

salam..nanti masuk 7 bln lagilah terasa..al maklum ada 2 kat dalam.tapi takpa..janji baby2 tu sihat.

Deqna said...

maklumlah twin kan.. tentulah berganda dia punya letih kan.. yg penting morning sickness dah takde.. dan harap baby pun ok jer..

nak lah tgk wajah terbaru dengan perut 4 bulan nie... hehe

zura@iwan said...

sbr byk2 ye ziela....dugaan kan....

klik HB seketul...