Choco Date with Almond

Syukur sesangat...sepanjang pregnancy kali ni..memang ramai yg mengambil berat...mungkin rezeki untuk twin ni kan

Mak su dari Penang pun sangatlah mengambil berat....siap pesan macam-macam lagi..makcik yg ada pengalaman bersalinkan twin pun tak kedekut ilmu share pengalaman semasa mengandung & bersalinkan si twin nya..syukur sangat




Mak su suruh makan kurma....tapi kurma kan manis...tak boleh nak masuk tekak sangat.....

So maksu terus cakap nak bagi kurma coklat berhazel nut..sedap oo..itu memang kesukaan mummy


So seperti yg di janjikan...kotak kurma coklat berhazel nut ni telah selamat mummy terima di office dan telah selamat dihabiskan dengan jaya..memang sedapkan..

Kalau kat kL ni mana nak cari ek?




 
***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

Elyn said...

ish ini org x preg pun teringin nak rase... hihi mana nk dpt ni?

Fieza79 said...

camne rasa..mesti sedap kurma coklat..i like coklat...

IDAZS said...

KLCC ada kurma nie,
pernah beli dulu, tp x sure sama ada bulan puasa ke tak