Desa Water Park

Mummy kalau pregnant memang malas betul nak bergambar...bukan gambar mummy ajer..gambar semua orang pun mummy malas nak ambil...entah kenapa ek? sejak dari Haziq hari tu pun mcm tu...tak banyak gambar kenangan waktu pregnant...rugi kan?

Ni masa kita g mandi manda kat Desa Water Park...mcm hari tu gak..masa mummy pregnantkan Haziq 8 bulan..orang yg sama..cuma Balqis ajer tak ada digantikan dengan Dina....tambah dengan Haziq...so inilah group kita

Sampai pun dah lambat...dalam 1.00pm mcm tu..sebab rancangan tak diplan la katakan..ikutkan hati mummy nak g mandi sungai congkak ajer..tapi daddy plak nak g sini..tu yg lambat tu....

Gambar kat dalam tak ada banyak sangat sebab masing-masing malas nak usung kamera....yerlah..dah simpan dalam locker..mcm mana nak usung kamera kan? ambil masa keluar ajerlah..masa ni semua dah kepenatan...

Gambar tak banyak pun sebab jenuh nak rebut camera dengan dengan Haziq..dia yg nak jadi cameraman tapi..gambar yg dia ambil semua tak boleh nak pakai...gmbar kakilah..gambar langitlah..gambar yg ntah apa-apa ntah..so sebagai ganti..pakai hp mummy ajerlah ambil gambar dia...
Tengok tu..sibuk dok ajar Danish mcm mana nak ambil gambar...mcm lah dia tu dah pro ambil gambar.....Danish jangan harap dapat pegang camera dia.....tengok ajer boleh tau

Yg cu sibuk dok bergmbar..anak buah berterabut sana sini..yg si Haziq nak ambil gambar cu..tapi camare hala ke tok mummy yg dok jadi camerawoman  cu plak...kelakarkan? mana daddy? g ambil kereta lah tu


Konon-kononnya nak ambil gambar D&D ..tapi camera atas dahi..boleh nampak ke Haziq....jangan ajar cara nak ambil gambar..dia pandai sendiri tau..mummy sentap betul dengan Haziq bila dia pegang camera...tak boleh langsung kita nak ambil..dia dulu yg sibuk...jenuhlah mcm ni
Dari boleh ambil banyak gambar terus tak ada gambar....malas nak rebut camera punya pasal....layan lah Haziq



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

6 comments:

masaklemakrebung said...

kak yati rasakan, compare bukit merah lake town, sunway lagoon.. kak yati suka pegi sini... tak tau kenapa... nnt nak try tambun lost world...

Elyn said...

aku pun dulu masa preg malas tul nak bergambar, amik gambar dah sewaktu dgn nye!!!

Fieza79 said...

hadoi kemain si kecik tu nk amik gambar..pndai betul dok terikut gelagat org dewasa nie...hai tak dpt la nk amik gamba guna kamera tu hehee

kalau kfieza sll berebut dgn anak yg sebok sama nak maen kamera..hehee

Rizziela said...

K.Yati..oklah setakat nak bagi budak2 main..tp saya rasa kalau dewasa mcm x puas nak main ajer :D kecik sikit kan :D

Elyn...
Tu la pasal..rasa mcm rugi gak kalau tak ambil gambar masa pregnant..tp memang x minat langsung kan?

K.Fieza
Tu la..x kan nak beli camera satu lagi kot :D

LYAfrina said...

msti syok budak2 ni main air kan...

ashikin said...

ziela belikan kamera mainan. manalah tau ada bakat jadi photographer! :)