Ke Penang.....Majlis Perkahwinan sepapat


Khamis mummy mc sebab lembik giler....dengan batuk-batuk lagi.....muntah yg tak menahan.....

Pagi-pagi daddy dah sms bagitau yg esok Jumaat cuti sempena Malaysia menang bola kat Indonesia...yahooo....bercuti panjanglah mummy nanti

So....kita balik Penang pagi jumaat....rancangnya 4am nak bertolak....alih-alih 415am mummy baru tersedar dari tido...itu pun nasib baik pakcik calll....kalau tak memang terlajak sampai pukul berapa pun tak tau lah.....

Balik kampung kali ni sebab nak attend majlis kenduri kawin sepupu mummy.....anak paklang mummy...anak sulong plak tu...

Inilah pasangan pengantinnya.....SELAMAT PENGANTIN BARU yer untuk Fadzil & Yaya

Pakcik & Hidayah jadi pengapit.........

Pakcik nak ambil berkat kot...mana tau lepas ni giliran pakcik plak nak mendirikan masjid....ok tak pakcik?


Ada flowers gurl & flower boy...tapi gambar sipi-sipi ajer...sebab daddy nak fokus kat pengantin & pengapit ajer....sian kat budak-budak kecik tu


Tu dia...berarak atas jalan raya lagi...nasib baik kereta pun tak banyak yg dok lalu layang..kalau tak selamat

Memang mummy tak buat pun baju untuk majlis ni....sebab kalau buat pun sure tak muat punya.....kembang habis badan mummy....

So oni ada bawa spay baju kurung dia...ikutkan mummy nak pakai dress ajer...tapi tak nak kecikkan hati mertua...pakai gak lah kan...

Nak tengok lagi? nanti ada sambungan yer




3 comments:

Fieza79 said...

owhh turun penang ehh...sweet penganten tu...siap ada flower girl n boy lg...mesti sweet kan bebudak tuu...

MrS. F!zA said...

wahh senyum2 je pengantin tu kan..

Ietams said...

seronok betul tengok pengantin