Nagis nak ambar



Rasanya memang berbakat besarlah Haziq dengan camera....dia suka sangat dengan camerea...kalau nak bagi dok diam..hulur ajer camera....terus dia....

Ikut sapa ek?


Muka budak yg puas hati bila mummy dah bagi camera..ni pun jenuh nak pujuk dia ambil gambar....sekarang dah pandai buat peace tau...dulu tak pernah menjadi kalau buat peace...tapi Haziq handsomelah bila berbaju merah kan?


Masa ni tengah berangin lagi ni....baru mummy rampas camera..mata pun dah bengkak sebab nagis berebut camera.... tapi tersengit sikit sebab mummy tergerak sikit....

Daddy peace kat Haziq...yerlah..dah mummy dok sibuk ambil gambar dia..dia pun sibuk nak ambil gambar Daddy gak...nasib baik jadi...selalunya gambar yg Haziq ambil tak pernah menjadi...bagus...perkembangan yg baik ni



tengoklah air mata....ni boleh jadi seniman ni.....menagis..meraung sebab nak ambil camera ajer...buat malu la Haziq ni


Puas dok pujuk ni....daddy dah kedepan..malas nak dengar anak menagis...dia masa ni boleh control lagi sebab maksu dok buat lawak...tapi kejap ajer..lepas tu meraung lagilah





Tengok budak handsome menagis...sedih memang sedih..tapi mummy takut camera terjatuh...sapa nak jawap? dah la kita ada satu camera ni ajer...
Haziq kalau nagis..sampai merah-merah muka...hidung pun merah....aduh! kesian lah plak..
 
Sebab malas nak dengar punya pasal...bagi ajerlah...tapi kena perhatikan gak..takut terjatuh plak nanti....habislah





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

4 comments:

Fieza79 said...

itu la budak2 ni suka sgt dgn kamera kan...sama la dgn Irfan tu pun..tp tkpa la dh besar dh leh harap kamera tu takkan dijatuhkan...

sian Haziq smpai merah2 muka nangeh..

wahida said...

anak saya lak suka sgt main henfon, adehlah....

Mama Kembar 3 said...

Haziq nangis pun still cute hehe

LYAfrina said...

bila besar blh la jd photo g