Open House on Sunday 26.09.2010


Sambungan ke open house lagi

Hari ahad kita keluar pun dah lambat...coz sebelah pagi kita ada appoitment dengan orang nak screaming lantai kat rumah....habis pun dalam 1pm dah..

Ingatkan nak terus ke rumah member mummy...rupanya daddy nak bawa g rumah kawan daddy dulu kat Sepang...jauh tu..

Kita ke sana sesat yg rabbi...rupanya daddy salah ambil alamat...rumah dia dekat ajer dengan Nilai..tapi kita g sampai ke Sepang Air Port..punyalah jauh..nasib baik mummy mood baik..Haziq pun baik gak.....

Dekat 2 jam dalam kereta dok mencari rumah dia..nasib baik sampai gak kat rumah Anti Liza....kita sampai..kawan-kawan daddy dah ada kat sana....so kita pun menjamu selera ...lepas lepak kejam..kita bergerak ke Shah Alam plak. Tak sempat nak ambil gambar kat rumah kawan daddy ni...kan dah rugi kita

Shah alam ni rumah kawan mummy plak..member kat HA gak...tapi before this mummy pernah jumpa dah sekali kat rumah kawan mummy....masa tu pregnant anak no 2...tapi kali ni mummy jumpa pregnant anak no 3 plak..murah betul rezeki anti Faridah kan?

nak cari highway susah..tapi nak cari taman  & rumah senang sangat...sebab kawasan ni memang tersusun dia punya taman....

Wow! cantiklah rumah anti Faridah..baru pindah..tapi memang cantiklah...berkenan mummy....

Kat rumah Anti Faridah...mummy makan lagi laksa Penang....ada pulut manis gak..Haziq dengan daddy makan Nasi Jagung....

Tak lama kita lepak kat sini sebab orang ramai sangat....so lepas dok kejap..kita pun gerak balik coz ingat nak g umah wannja plak..lepas rumah wannja nak kena g rumah atok (adik Tok Ayah) masih jauh perjalanan kita kan?

Tapi sampai separuh jalan...daddy malas plak nak singgah kat rumah wanja...lagipun barang-barang umah belum bawa masuk kat dalam..karang kalau hujan..susah plak kan? so ...kita terus rush balik rumah lah...lagipun badan pun dah melekit...

Lepas maghrib baru kita bertolak ke rumah tok uncle...rumah dia dekat ajer...dekat Kajang ajer....tapi tak ambil gambar gak....tapi tok uncle sempatlah ambil gambar Haziq yg memang buat lawak sungguh kat rumah tok uncle...

Happy sangat kot sebab ramai yg dok perati dia main kat situ....yerlah..dia seorang ajer budak kecik kat rumah tu....main cat la...main bird la..macam-macamlah akal dia

suka betul atok tengok Haziq pakai baju melayu siap bersongkok..ruginya daddy tak ambil gambar......kalau tak ..boleh kita tunjuk kat sini kan...betapa handsomenya anak mummy malam tadi....

Balik rumah....semua ternga-nanga kepenatan....memang penat seharian berjalan ...



Gambar Kami sekeluarga bersama anti Faridah sekeluarga...

Lain benar muka Irfan sejak dah besar...si baby tu namanya sama dengan Haziq...diaorang share nama Irsyad.....











***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

best² dapat prgi makan free ni, hehehe..rina dok tunggu gak ni sape² nak buat open house tp takde pon..

Anonymous said...

thanks, ziela sudi datang umah ida..pasni kalo nak ke area2 klang Shah Alam..singgah2 lah umah ida..