Raya ke 2 kami



Ni kita sambung untuk cerita raya kedua pulak

Raya kedua kita main terjah ajer semua umah saudara kita without tok su...maklumlah ...tok su  ada tetamu kat rumah

Raya ke 2 kita pakai serb a merah....merah  team...



Masa ni kita kat rumah saudaramummy. Memang syok beraya ni....

Beraya sampai  tak ingat dunia...duduk sampai hujan turun...hujan dah  berhenti  baru  kita balik..maklumlah dah lama tak jumpa..banyak cerita yg nak dishare sama...Nasib baik Haziq pun behave...tak nakal sangat..dapat gak la mummy  berbual-bual







Ni  beraya kat Kampung Kota..saudara belah tok mummy

Nasib baik diaorangsemua masih ingat lagi kat mummy. Semua terkejut dengan mummy...dah berisi sangat....semua macam tak percaya Haziq anak mummy....tak ada rupa mummy  katanya...ish! Haziq kan ikut muka daddy..







Ni plak waktu kat rumah tok njang..

Sempat lagi kita bergambar sedangkan yg lain-lain sibuk dok  buat preparation  untuk BBQ malam ni...

Kita layan  bergambar  ajer..kat  ban la..kat bendang  la..semua tempat la...asal ada tempat yg cantik  &menarik ajer..kita  sure akan bergambar. Katakan family suka bergambar







Kami sekeluarga di bendang

Cantik sungguh gambar kat bendang ni..tapi lebih cantik kalau bendang tu bewarna hijau...tapi padi dah  angkat...so tak  cantiklah macam selalu....nampak mcm padi terbakar  ajer  kan..tapi mummy layan gak ambil gambar kat sini...kenangan beraya kat bendang

Next enty kita  sambung lagi xtvt malam raya ke 2











***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

Elyn said...

cun weii merah itam ni!!!

zura@iwan said...

cantik arr baju ziela tu....buat tempah ke?

Rizziela said...

hi hi..Memang cantik pun..

Baju tu beli yg dah siap ajer...mula2 dah x jadi nak beli..tapi boleh plak patah balik g beli :D berkenan sebab merah menyalakan :D

Tapi lepas raya kena simpan ajer dlm almari..sempit ko...salah beli size