Haziq Vs Mummy

Beraya lagi ahad ni....letih memang letih..tapi syok...tak payah masak kat rumah...sila jangan marah yer



Haziq dengan mummy ontheway nak balik dah..muka ala-ala baik ajer kan? sibuk bebenor orang nak tengok gambar..dia plak nak ambil gambar...bila suruh senyum...tak mau plak..

tapi Haziq tak senyum pun memang handsome kan? yg penting handsome ajer :D

Asalnya Haziq pakai baju warna merah..tapi sebab dah makan kek coklat ...habis kotor baju tu..so mummy salinkan ajerlah baju tu

Ni baju last yg Haziq pakai untuk tahun ni.. so habis semua 10 helai baju raya Haziq telah digunakan ....so lepas ni kita routine ajerlah baju yg dah pakai tu yer sayang...

Memang jauh kita berjalan..dapatlah mummy jumpa semula kawan-kawan lama mummy..kawan-kawan sekolah dulu..masing-masing dah berubah..masing-masing dah ada anak..syok kan?

Thank's anti Linda, anti Osda, Anti Gus, Anti Jamnah semua...syok jumpa u all semua..semoga ada rezeki next time kita jumpa lagi..





 


***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

Elyn said...

ade gambar dierang tak>??

Rizziela said...

elyn...keterlupaan lah nak ambil...Haziq tido thats time