Kasi Buli punya

Ini semua kerja maksu & pakcik diaorang ni
 
Ini kes bila mummy tinggalkan anak anak dekat rumah tok mi...habis diaorang kerjakan anak anak mummy
 
 
Handsome tak
 
Hafiey kalau orang kata handsome memanglah suka..sampai tak mau buka spec tu..adoila anak.. tengok tu..bergaya tau... 
 
 
Abg Haziq pun nak sama
 
Kurusnya anak sorang ni....dia kalau adik pakai..dia pun nak..tp kalau suruh Haziq yg start dulu..memang tak la..ala ala pemalu gitu
 
Gambar ni yg mummy geram
 
Rasa cute sangat tengok Hafiey buat macam ni
Melayan plak Hafiey dengan idea maksu dia ni...tak faham mummy
 
 
Kalau Hafiey..dia memang jadikan maksu dia idol kot...suka naik kereta maksu..kalau maksu nak balik..nagis sampai berguling2 kat lantai nak ikut....bawa masuk kereta..pusing kejap..ok dah...
 
Apa yg dia suka sangat kat maksu tak tau lah..ke nak suruh mummy tukar kereta myvi gak?
 

10 comments:

Qhaifa Nur said...

comelkan bila selalu dibuli...

RynaHakimi said...

Hafiey tu anak buah ke? my baby pun nama hafiey. hehe :)

RynaHakimi said...

Eh, your son ek? hehe..dah nama semua H je ;)

Rizziela said...

Ryna...Anak kembar saya tu..si bongsu buat setakat ni

RynaHakimi said...

Bestnya dapat kembar..teringin nak baby kembar juga..tp takde family history pun.heee :)

izan mama mia said...

wah maksu tu banyak aura kot

AnneRaini said...

sypun suke soh anak pakai spek itam. nampak ensem. hehe

Nurul Nadiah+Khairil Syazwan said...

ehhehehe kadang-kadang kita yang mak ni lagu suka buli anak sendiri kan? Hohoho

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi2..kacak bergaya..hihi

Che Rosliza Che Mat said...

hensemnya....budak tecik tue...