Hari ke 3

Hari  ni adalah hari ke 3 twin kat school. Nampak semakin ok..Oni dah cuba larikan diri dari pandangan diaorang..nagis sekejap ajer..lepas tu teacher kata dah ok...

Alhamdullilah..tapi tak tau la lagi nak teruskan belajar or nak try utk 3 days ni ajer

Insyallah..kalau ada rezeki... kita mungkiin akan terus kan...tapi kalau tak...terpaksa tunggu untuk next year lah ...nak buat macam mana kan


Pandai main sama

Sekejap ajer ajar diarang..dah pandai main sama-sama

Main mainan pun dah pandai simpan balik..macam ni lah yg mummy nak...ada displin dalam setiap tingkah laku...kalau kat rumah tu...bersepah ajer keje diaroang ni...bila suruh kemas..masing2 mengelat...
Bila kat school pandai...


Budah yg paling susah nak handle ni

Tapi Alhamdullilah..boleh dia bawa diri bila kena paksa tinggal...
Main pun pandai ikut peraturan..susun dulu ..baru ambil..then lepas habis..kemas balik mainan tu...

Adik dengan abang

Abang pnadai jaga adik.. Insyallah semoga terus berkekalan hendaknya

Teacher kata....bila Harith menagis...Haziq siap pujuk lagi....diam..diam..Abang Haziq ada....jangan nagis..

Adik pun ikut lah cakap abg Haziq....apa abg Haziq buat..semua dia ikut...bila abang Haziq masuk kelas....dia ikut plak adik Hafiey...adoila anak...kena belajar untuk berdikari ni sayang

1 comment:

mama lieyna said...

Kecik2 dh pandai berdikari.. kagum.. :-)