BerWestern sesekali

 
Tahun ni memang sejarah...semangat betul balik kerja nak masak masak kat rumah untuk berbuka puasa...kalau tahun2 sudah...hurm..minta maaf lah...memang hari hari jadi pengunjung tetap kat PARAM tu...sian daddy
 
Tapi tahun ni kira banyak gak lah berjimat...
 
Ni menu hari apa dah lupa..tapi yg pasti weekday..after balik kerja terus masuk dapur bersilat menyiapkan juadah berbuka
 
Daddy kalau berbuka memang tak mau makan nasi..so kena perah idea nak buat apa...dia suka buka yg simple2 ajer....
 
Berwestern plak kita
 

Grill Chicken chop.... semua homemade by mummy.... daddy kata kuah dengan ayam sedap....mush potato keras sikit....masak kejap sangat kot....coslow tu plak lembik...mcm x sedap...sebab mummy tersilap masuk Thousand Islan plak... durhaka pada resepi ni
 

Habis 3 ketul ayam untuk daddy sorang...Alhamdullilah..tp yg hiasan tu ... cuma kentang goring ajer yg habis.. the rest memang buang ajer...
 
Tak per.. nanti mummy make sure buat yg terbaik utk daddy yer
 
 
 
 
 
***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

4 comments:

Che Rosliza Che Mat said...

sdpnya....

Nieyl said...

Salam Ramdhan....
singgah pagi...
sedap...

AnneRaini said...

memsak mmg jimat...kalo ke bazarpun beli kuih saja. dah lama pulak xmakan western.

Myra Jay said...

MJ klau buat colslow ada letak gak skit thousand island :)

Sedapnya tengok.. buat sendiri puas hati kan :D