Bunga api

 
Semua aktiviti ini adalah dibawah pengawasan ibu bapa yer...
 
Saja nak bagi diaorang rasa suasana hari raya..belikan bunga api..sebab tahun lepas...masing masing takut tengok bunga api..tapi tahun ni semua dah berani main sendiri...yg tak tahan..ada yg berani nak pegang api tu plak.


Budak ni apa lagi..suka sangat
 
Tengok muka dia...teruja bukan main....tapi dia geram sebab tak bebas..sentiasa dikepung oleh daddy..risau dia g tala bunga api tu kat abang2 ...mau terbakar baju abg2 tu.. kereta plak sebelah tu..lagi merisau daddy dia..dok la setempat situ main bunga api yer Hafiey
 
Yang boleh buat..pusing depan.....pusing belakang... yg lain ditegah sama sekali..
 
Hairan agaknya tengok api keluar tu
 
 

Abang Haziw plak..asyik terpadam ajer aapinya... masuk angina kot.. dia ok ajer..sebab dah besar
 
Harith susah nka ambil gambar...suka nau berlari bila mummy nak ambil gambar..kesudahannya..gambar dia tak ada...sorry yer Harith..bukan mummy yg tak nak ambil..Harith yg jual mahal..
 
 
 
 

***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

6 comments:

Just said...

tak beli lagi bunga api thn ni.. ;p

AnneRaini said...

awalnye main bunga api...sy xjumpe lg org jual bunga api ni. nak gak borong bawa balik kg..

Qhaifa Nur said...

anak2 ada juga minta belikan...

aizamia3 said...

tiap kali anak2 main bunga api mesti kena dok sekali dgn dorang.. tahun ni tak tahu lagi camane..

PUANSTOBERI said...

Rizziela,
Ada tnya pasal ikan siakap stim kalo takde magic pan tu kan.. buleh je yunk.. kalo ada kuali yg jenis bertutup pun boleh. Kalo takde, pengukus pun boleh. Tp kalo takde semua, pakai kuali biasa pun boleh.. tp lama sket la nak bagi seluruh ikan tu masak :)

wan nurul hezrina abd halim said...

merah ngan sofia takmo der main bunga api.last2 mummy dia yang main sbb depa takut