Nasi arab

Sehari sebelum puasa punya cerita
 
1st time mummy makan nasi arab lah katakan...sedap plak tu...balik rumah terus ajak daddy repeat sekali lagi....dari Cyberjaya balik Kajang g balik Cyberjaya...rajin x mummy?
 
 
Tengoklah anak anak yg tak tukar baju pun...Hafiey dah mula bosan duduk dalam tu..merenggek nak turun...tapi sebab mummy tak layan..tu yg buat perangai tu..masa ni jenuh plak nak tunggu makanan sampai kan..orang memang ramai
 
 
Ni lah Nasi arab kami.. Mandhi Chiken.... ni pun baru teringat nak ambil bila nasi tinggal sikit
 
Oklah..harga 1 set RM17.90 boleh makan utk kami 5 beranak...HaziqHarithHafiey makan banyak gak..suka plak diaorang dgn nasi arab ni...laju ajer masing-masing....1st time gak makan kat kedai yg diaoang bersungguh sungguh makan...selalunya mana ada...
 
 
Ni saja mummy tambah...sebab anak anak kan suka makan mushroom soup...so buatlah utk diaorang makan....selera bkan main..x cukup 1 mangkuk..siap gaduh gaduh lagi nak makan...adoilah anak anak..nanti kita dating..order sorang satu yer..
 
 
Lepas ni teringin nak bawa mak & mertua dating sini..insyallah 

2 comments:

PUANSTOBERI said...

smlm dpt nasik ni sbb jadi urusetia temuduga.. tapi ayam tu macam kering plak.. cepat2 buat air asam cili padi. hihi. baru sedap!

||aLeaSaRa|| said...

baru 2 hari lepas mak yang kerja kat cyberjaya tapaukan.malas nak berbuka kat sana mesti full house.selamat ber[uasa ye sis..masak menu apa buka posa hari ni he3..