Santai Petang

Kejadian juga sebelum bulan puasa yer...1 hari before puasa
 
Mummy ajak g makan nasi arab tu...
 
 
Memang suka kalau dapat keluar berjalan..yg paling utama tentulah Hafiey...tengah tido pun..kalau sedar2 dah keluar berjalan..sure tak nagis punya..tambah tambah kalau dapat lepas macam tu ajer.. cuba tengok..dia yg dulu dulu dari semua orang
 
Bawa abang Harith ikut short cut...ikut suka dia ajer..tapi tak hairan and risau..Hafiey cukup berhati hati dalam apa juga keadaan ..
 
 
Dah dapat daddy
 
Berlari mcm kat rumah sendiri.. maklumlah..tempat luas...orang pun x ramai..suka la diaorang dapat bebas..siap bergambar sakan..
 
Next time kalau ada masa..boleh bawa diaorang g tasik plak...dah lama tak bercuti kat tasik tasik ...
 
semua planning lepas raya lah 

4 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

salam awak..lameye dah tak singgah ke cni..dah besar dah kembar harith n hafiey..abg haziq plak makin hensem..^_^

izan mama mia said...

singgah cni,,,, sedap tak nasi arab tuu

Rizziela said...

sedan izan

jomlah try

Myra Jay said...

Kata orang puas dapat 'tawaf' sekeliling :)