Ber Param

 
Pelikkan..setiap hari weekday...rajin masak..tapi bila weekend jadi malas plak...hua hua hua
 
Daddy plak siap offer x payah masak...g bazar...so apa lagi..menjadi2lah lemak kemalasan tu...so merehatkan diri ajerlah kat rumah... Rehat ker? kain menimbun...mainan bersepah...rumah tak terurus...mummy gak yg punya keje...bolehlah relax...relax dari masak ajerlah..
 

Ini menu hari ahad semalam... Kat param Saujana Impian ajer...daddy makan beriani kambing...mummy makan mee udang yg mana mana mummy makan dlm 2 to 3 mulut ajer..yg lain habis dikerjakan oleh 3H yg minat sangat dengan mee kuning
 
Haziq habiskan 2 ekor udang besar...lg sekor Harith & Hafiey syer...mummy dapat merasa puas dengan kuah mee tu ajer sebab setiap kali nak suap..mesti kena isap dulu kuah tu...sebab kuahnyer pedas...huhuhu... untuk anak anak...redha ajerlah
 
Daddy offer nasi dia...x lalulah mummy nak makan kambing...erkkkk
 
 
Hari ni daddy request nak makan cara plak.... masak lah kita hari ni..mummy nak buat pudding roti...
 
 
 




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

5 comments:

wan nurul hezrina abd halim said...

kambing sedap taw kalau kena cara masaknya=)

ammi said...

wawawa...rajinnya masak.jimat belanja tau..kalau setiap hari ke PAram 20 hengget mesti terebang.

Rizziela said...

Tapi saya memang x lalu langsung....

ammi, tu la....atleast mengurangkan sikit belanja harian kan kalau kita masak

AnneRaini said...

masak lg puas tp kdg2 mood malas tu mmg menjadi2..hehe

Izan Ishak said...

izan lagilah.. kadang2 tu dah buntu nak masak apa utk buka. bila dah lepas pukul 4 ptg barulah sibuk tanya en suami nak makan apa buka nanti...