Bersantai bersama

Bila sorang semua benda malu and semua benda boleh lagi control.. tapi bila dah bertiga..adoi..memang sakitlah kepala mummy nak layan anak anak...semua nya bersama...sepakat plak tu 3 beradik ni
 

Tengok tu..bila abang nak ambil gambar kat situ...Harith Hafiey pun sama menyibuk...siap tiru gaya abang lagi tu...si Hafiey la yg pandai ...Harith malu malu sikit...dia memang serba serbi pemalu..manja plak tu mengalahkan adik
 

Abg Haziq gaya bersantai..Hafiey nak ikut..tapi dah jadi gaya orang yg ada masalah besar plak kan... Harith pula mcm hairan tengok adik dengan abang
 
 

 
Tengok tu ..akal apa plak nak buat tiga beradik ni.. x habis habis
 

Ambil angina pagi kan dekat Penjara.. ok la tu ...asyik terkurung dalam rumah ajer..sesekali memang best dapat hirup angina pagi di tempat lain plak..
 
Yang penting anak2 happy dan sihat...mummy tak kisah apa pun...
 
 
 


***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

5 comments:

Myra Jay said...

Alahai comelnyer tengok keletah diorang..
Serasi bersama ;D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam ziela,bestnya klu ada anak2 kecik camni kat umah...anak2 k.atie semua dah bsr2..masing2 dok asrama.

izan mama mia said...

singgah n folo cni,,,

Qhaifa Nur said...

membesar bersama-sama ni...
macam2 perangai ada kan..kan..

comel2 semuanya..

Ana Lyana said...

Salam, wahhh bestnya anak kembar..:)

Dear, td ada komen kat blog saya pasal nak jd ahli shaklee kan.. nape asyik tangguh je... meh saya registerkan, just bank in RM75 n bagi detail kat saya..

ni no hp saya, ana 018-2244135