Twin di Hari ke 26

Dah menjadi rutin di awal pagi....jam 1am time abang (M.Harith Iffat) bangun nak minum susu & salim pampers...so mummy akan bangun buat semua tu sorang sorang sebab daddy esoknya nak keje kan?

Biasanya time adik (M.Hafiey Iffat)plak pukul 3.15am...sampailah dia tertido sendiri..biasanya sampai 5.30am baru tido..memang letih mummy coz x cukup tido...

Tapi...pagi tadi sejarah...adik Hafiey langsung tak bangun untuk menyusu or salin pampers...langsung tak menagis..risau mummy..berkali kali bangun check adik...takut kan..tapi x ada apa apalah..mummy ajer yg terlebih risau

Abang Harith bangun sekali ajer..tp kali ni lama sikit..mungkin dia dah puas tido siang hari kot..

Lepas mummy pikir pikir..baru mummy teringat..rupanya adik Hafiey dengar cakap mummy...malam sebelum tido mummy ada pesan kat adik supaya tido nyenyak tau..dah siang baru mummy bagi susu...mendengar kata sungguh hero kecik mummy ni.

Big Brother plak semalam tak boleh tido..menangis waktiu mummy susukan abg Harith...mungkin dia jeles tengok adik dok kat ketiak mummy...meraban macam macam dia semalam....mungkin gak sebab semalam ikut maksu g kedai malam-malam...daddy dah marah mummy coz biarkan Haziq ikut maksu g jalan malam malam..

Macam macam cerita tentang hero hero mummy..maklumlah...4H di dalam rumah..... 4 ragam yg mummy kena hadapi...tp syok gak




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

alyyani said...

kuat mummy ni....

Fieza79 said...

dah hari ke-26 ye..mesti byk ragam twin yg mencabar tapi syok nak hadapi nya kan...