Bila twin bertemu twin


Alhamdullilah....ramai gak member dari geng kembar datang melawat kembar mummy.... pertambahan kawan-kawan baru mummy...semuanya baik baik belaka & ramah tamah...

Siti Rahayu pun dari geng kembar gak....tinggal kat Cheras datang melawat mummy & twin bersama 2 pasang twinnya...dan familynya...syok bukan main kami bergebang sampai tak sedar masa berlalu....syok sangat berkongsi cerita


Ni pasangan kembar ibu ayu.....pasangan ke dua tau..yg sulong single lelaki..yg 2nd tu kembar sepasang...boy & gurl...dah besar pun...8 tahun dah..tapi x dapat nak ambil gambar diaorang....sebab sibuk dok bermain dengan Haziq..syok ajer tengok diaorang....

Anak ke 3 ayu...lelaki....sekarang dah 10 bulan..ni lah twin yg mummy madsudkan...bergambar bersama t win mummy y g tengah tid o...... Mummy cuma ingat nama Amsyar ajer..yg sorang lagi lupa la sayang..next time mummy i ngatkan balik yer...cory



Ni la Siti Rahayu bersama twinnya....dan mummy bersama t win mummy.......


Syok kan dapat anak kembar 2x.....3 kali bersalin...terus 5 orang a nak..dan ayu bernasib baik ada gak gurl...next time kalau ada rezeki...mummy nak bersalin trplet plak...dapat gurls semua...mesti meriahkan rumah mummy...lepas tu boleh tutup kilang coz dah ada 3 orang putera & 3 orang puteri.....(berangan ajer lebih mummy ni)








Tapi kita t ak t au rezeki orang kan? Harap harap adalah rezeki untuk mummy






***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

7 comments:

Huda said...

meriah nye kan dgn anak2 kembar :)

MaMa_AdHa said...

akak dok mana

Ziela said...

mama Adha,

Akak dok kajang...sungai chua...nak datang ker? Meh la

MaMa_AdHa said...

owh.. jauhnye.. insyallah kalo ada masa umi datang...Wat miskol kat number umi boleh??? 0125500249

~aSHa~ said...

TAHNIAH...dah bersalin rupanye.....

kembar lak tu...bestttttttttnye...tahniah ye

Rizziela said...

umi...jap g saya buat mis call....ada masa bolehlah datang....dekat a jer dengan satay kajang..blh singgah makan satay kajang sekali....

Asha..
Alhamdullilah...bb twin...syukur sesangat

Yaati Nor said...

kak..relax je dox bsila..hehehe..ms saya c-zer dulu akak saya tak bagi dok bsila..semua kena rapat2..nak kena jaga..mcmn pengalaman c-zer..haziq dulu normal kan