Bila di HUKM



Rutin katHospital adalah sama setiap hari..amat membosankan...mula mula ajer best coz dapat berehat..tp kalau dah berhari hari kat hospital..memang membosankan




Mummy....




Pagi memang harap tok mummy dengan wan ajer yg datang...tok mummy datang bawa m akanan utk mummy...daddy kerja...mummy memang x bagi daddy datang coz masa melawat terlalu suntuk...12:30pm sampai 2:00 pm ajer

Tok mummy dengan wan tak perlah..coz tak kerja...datang pun naik motor ajer..rumah pun dekat ajer...


Ni bila dah jumpa m ummy....sian punya pasal...mummy layankan juga....atleast dapat gak merangsang susu utk twin nanti....




Aksi ni berlaku di petang hari ajer bila Haziq datang dengan daddy...tarik semua tirai..kami pun mulakan operasi...kesannya...sampai sekarang otomen handsome masih menyusu badan b ersama sama dengan twin..master susu ibulah handsome mummy ni





Menu hospital yg mummy tak lalu nak makan




Setiap hari buang ajer makanan kat hospital ni..bukan apa...mummy memang tak lalu langsung..tak boleh nak masuk..nasib baik tok mummy ada bawa lauk dari rumah...terisi gaklah perut mummy nak makan


Sepanjang seminggu dok hospital..memang keringlah mummy nak makan.....tak lalu langsung..menu memang tak sama langsung dengan makanan kat Hospital Putrajaya yg memang the best






***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

1 comment:

Amiizaa2001 said...

syahdu akak tgk haziq.....bg lagi tk nenen kat haziq skrg?