Sayang adik-adik abang



Sebelum ni mummy selalu risau tentang penerimaan Abang Haziq bila ada adik adik nanti...maklumlah..Haziq kan cucu kesayangan oni dengan a tuk....mummy dengan daddy.....tapi ...Alhamdullilah...Haziq sangat sayang adik adik dia..nampak sangat Haziq dah bersedia nak jadi abang Long...syukur sesangat








Abang Haziq dengan Adik Harith & Adik Hafiey


Ini lah keje Abang Haziq bila adik adik tak t ido...asyik berguling ajer atas tilam dengan adik adik..risau gak mummy...takut dia picit adik's...tapi belum pernah nampak dia berkasar dengan adik adik dia...



Adik adik pun suka kalau abang dok peluk diaorang....tak nagis pun....tapi mesti kena perhatikan juga coz adik adik tu kecik sangat...takut abg Haziq terkasar ajer






Adik nak tido...Abang plak tak bagi...sibuk nak a jak adik's main ball plak...aduh! pecah lah rumah nanti kalau babies dah besar.....mesti bersepah rumah macam tongkang pecah..masing masing asyik nak main ajer...tambah tambah ada tok guru Haziq yg mengajar.....pengsan





Sibuk nak angkat tangan adik g ak..padahal a dik Hafiey nak tido tu......





Mummy segaja pakaikan baju pendek kat adik adik coz cuaca panas kan..sian diaorang.....tp kalau biarkan lama lama..boleh sejuk plak kaki diaorang...maklumlah ..budak prem kan

Semoga anak anak mummy membesar dengan sihat & sentiasa berbaik sesama diaorang...semoga abang Haziq mampu menjadi abang long yg terbaik untuk adik adiknya nanti....AMIN





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

5 comments:

ieda said...

owh...sikembar dah lahir rupanya....punyalah ketinggalan akak ni....bagus ja abang haziq ni.rajin2 jaga adik2 yer.

Rizziela said...

kak ieda.... dah 2 minggu usia si twin saya

LeEyA said...

tahniah.. tahniah.. dua kali tahniah pasal twin kan..

Mama Ezry said...

bagus la haziq ni walau pun berjiwa otomen tapi still cating ngan adik2 yer..

MaMa_AdHa said...

tak buang lagi ke tag kat kaki tu kak...
masih tak dapat beza yea