Bayang bayang daddy



Memang since dulu lagi Haziq ni anak daddy...bertambah melekat dengan daddy sejak dah ada baby ni..mummy dah tido dengan babby..so Haziq melekat dengan daddy ajerlah yer..







Ni la bayang bayang daddy...tido pun dah sama stlye..tu belum tengok lagi cara duduk..makan..berjalan....kalau boleh semua dia nak ikut daddy..adoilah....


Daddy memang pening kepala kalau balik kerja..mesti ada bayang bayang dok ikut dia dari belakang...kelakar pun ada..geram pun ada.tapi nak buat macam mana..dah nama pun anak daddy








***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

4 comments:

Elly & Emmy said...

wahh..ini betul2 anak daddy lol..sama jer lentok dier..

Mama Ezry said...

Mummy Haziq nak manje2 ngan daddy ler tuh... nanti baru lah org leh cakap like father like son tak gitu???

alyyani said...

BEST NYE ADA GAK YG MENGEKOR DADDY NYE. KALAU ANAK2 SY SEMUA NGEKOR MAMA NYE. HUHU..

Rizziela said...

Elly & Emy,
serba serbi dia nak ikut cara daddy nya

Ekim
tu la pasal..mummy gak x ada gengn

Yani,
kira lega bab situ..x lahpenat sangat nak handle si bujang tu..awak tak per..anak dara ..lain :D