Hijau + Green


Tema kami green.... hijaukan alam sekitar.

Jom kita masukkan tema..

Ala ala kononnya bergambar dalam studio

Nak buat photoshoot x mampu..buat pakai hp sendiri ajalah


Family kecil kami

Cantik plak berlatar belakangkan sawah padi yang sedang menghijau

Nasib baik en suami sporting plak hari tu..

Anak anak walaupun tak lengkap..tapi masih berbaju melayu

Dalam proses nak menyusun anak anak lagi
Kami lagi..susunan x berapa nak menjadi..

Anak anak kena ikat tu..kalau tak berlari sana sini..jenuh nak kejar
Tengok tu..ada yg x mau pandang camera

Asalnya nak berdua ajer..

Tiba tiba 2 kecik ni datang..memang jeles tau depa ni

So jadilah berempat

Ni antara anak anak yg ikut kami ber photo shoot

Susunan cantik ajer

ANiq, Hafiey, Harith, Dina, Balqis, Ellysya, Arissya
3 Teruna idaman

Asalnya nak ambil gambar si kembar ajer..tiba2 Aniq datang dengan muka selamber ajer..dia pun nak masuk gak..

Lepas snap..dengan muka x bersalah..main mcm tu ajer..memang tau

Tengok Harith tu..garu kepala tengok ANiq
Mood dah x berapa nak bagus

Harith tu ada yg x kena tu..masam aje...Hafiey blur blur lagi

Senyuman manis yang disorokkan
3 Hero jantung hati mummydaddy

Haziq muka terpaksa

Hafiey muka bangun tido
Ada sikit gaya dah...walaupun terpaksa

Haziq sibuk nak berlari

Dah mula ultraman depa dan

Abang ni susah tau

Mummy joint nak pujuk diaorang

Pakcik yg konon2nya macho tu

sampai ke petang sampin & songkok x buka okey...

Tu yg baju biru tu tok njang..tukang bawa kami tunjuk tempat yg best nak bergambar

Selfie husband & wife

Sejak bila en husband pandai berselfie?

Tu lagi..

Mummy gedik lebih

Intai intai

Kononnya bawa anak tunjuk sawah bendang ek?

G tengok tali air plak

3H first time tengok ni..teruja nak mandi plak

Kami 1 family..tp sejak bila ada anak dara ni?

Ok..baru ngam kami family 3H

Lagi

Haziq dengan gaya tersendiri

Anak anak yang buat hal masing masing

Harith dah nagis sebab mummy dah turun dari situ

Budak ni penakut sebenarnya

Rosak gambar dah...orang semua dah bersedia.

Sedihnya muka dia..

Pakcik dah bersedia hulur tangan utk anak buat tersayang


Aksi bergaduh suami isteri

Potret x segaja 1 family..mcm nice ajer..mcm cantik ajer

Perasan kan



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

9 comments:

Khai♥Rin : anies said...

berseri2 dgn kaler ijau ;-)

Rai Ourkizuna said...

hijau.. sampai monyok kena paksa gambar.. hahaha

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Cantik ziela, bergabung kehijauan sawah dgn baju green tu.. so sweet pic

NzA said...

sejuk mata memandang bila lihat kehijauan itu....

syawalsimpsons said...

ku lihat hijau situ..kikikiki...rasa nyaman je ngan sawah kat belakang tu

Mama Ezry said...

cantik hijaunya... Green Apple gitew

Sayangku Zie said...

Cantik3 berlatar belakang sawah padi lagilah canti.... teringin nak bergambar disawah macam ni... tapi tak nyempat nak pi... huhu
Psst tumpang bergambar dkt sawah bendang org je... sawah sendiri tak ada...huhu

Myra Jay said...

Hijau yang menenagkan mata memandang :D

Amanda Suria said...

cantik sungguh latar belakang sawah padi...x sabar nak pi Perlis bulan depan...singgah kedah kejap...leh bergambar sakan...