Gambar Raya kami 2014


Lamanya x berupdate kan

Bukan apa..cuti raya dah seminggu..then masuk keje dah bz dengan keje..sekarang ni baru nak update sikit...

Kita update laju laju ajerlah kan..

Eh!..Eh!...SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

kira 0- 0 ek


Raya ke dua.

Kenapa start dengan raya ke 2?

Sebab itu yg keluar dulu :D hahaha

Tema untuk raya ke dua ni warna biru...anak anak berjubah biru..daddy pakai baju bangla jual karpet blue colour gak..

Hahaha...

Mummy mestilah berbaju kurung biru..ala ala cik adik manis gitu (perasaan)

Susah benar nak tangkap budak2 tiga orang ni untuk bergambar sekali..

Tenogk gambar atas tu...

Sian Harith tersepit tengah2..Haziq buat muka ala2 comel gitu..nak kena gigit tau budak bujang sorang ni

1st Raya

Ni baru betul

Tema kami di pagi raya 2014 ni

Hijau...

Hijau & biru adalah warna pilihan Oni...

Setiap tahun Tema raya kami oni yg tentukan...

Kenapa?

dah atuk yg sponser baju melayu setiap tahun..so atuk bagi duit kat oni...oni yg g cari kain..so ..suka hati onilah dia nak beli colour apakan...

Setiap tahun 2 pasang ok atuk akan sponser...

Syaratnyer... 1 mesti baju melayu... dan 1 lagi..oni buatlah ikut suka hati oni

hahahah

Sebab hari tu mummy ada pakaikan jubah lama haziq yg warna putih tu kat Harith..agaknya atuk suka tengok kot..atuk request..tahun ni suruh buat Jubah 1 lai sorang..so ni yg dapat sorang sepasang jubah + baju melayu

Nasib baik oni pandai pilih colour...cantik2 gak la

Baju daddy seperti biasa..last minute cari..Nasib baik ada baju warna hijau yg lebih kurang ajer colourtnya..tu pun beli kat Penang...yg biru tu beli kat Masjid India ajer

Baju mummy yg Hijau tu pun beli kat Penang gak..mahal lah baju kat sana..baik beli kat KL..Colour ada lari sikit kat situ kan?

Biru tu pun mummy beli kat KL aja..Masjid India mari..murah ajer..tp jangan tak percaya...Size S tu..tapi ngam2..gemuk sikit..sila sedekah baju tu kepada orang lain ok..

Ni semua gara gara malas nak mencari lagi..main rembat ajer..S pun ambik gak..sebab size lain x ada..ngam2 ajer...yerlah..puasa susut sikit ajer..lepas puasa..naik banyaklah jawapnya..


***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***


9 comments:

Rai Ourkizuna said...

selamat hari raya aidilfitri kak.. maaf ya kalau ada tersalah silap terkasar bahasa..

mush said...

samalah kita, 1st day raya pakai hijau, sep sket, heheheheh....

selamat hari raya

LYAfrina said...

waa.. ceria.. untungnya atuk sponsor baju..

lya raya pertama je sedondon..lps2 tu mix n match..kalo same tu.. mmg kebetulan je..

salam aidilfitri
maaf zahir n batin dari lya ;-)

Kakzakie said...

Untungnya semua atok sponsor ye...
Macam ini sah sekeluarga semua sama warna. Mesti meriah kalau gambar bersama..

dalila said...

Salam Aidilfitri

Mama Ezry said...

selamat hari raya....

Myra Jay said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri :)
Maaf andai ada salah silap selama perkenalan kita

Aty_Fared said...

waaahh..raya ke dua pon sedondon lagi.. giteeww.. :)

Our Story said...

cantiknya hijau...