Cucu cucu tokmi sebelum raya


Di sebabkan tahun ni tahun semua anak anak tok mi beraya dengan mertua..so malam raya agak meriah dengan kehadiran cucu cucu sebelum berangkat balik kampung

Tambah meriah bila Dina & Danish pun balik KL sama...dah lama budak dua orang ni tak balik KL

Ni sebahagian dari cucu cucu tok mi.. yg tak ada anak maklong ida dengan anak teh

Hafiey tu nagis sebab mengantuk dah tu..seharian tak tido....tak mau bergambar..tapi dipaksa gak oleh mummy..tu yg meraung ajer... 

Si Aniq muka blur ajer... duduk dengna cu pun macam x ada perasaan

Nampak tak kat situ?Bunga ada 2 kuntum ajer..sebab bunga lagi 5 kuntum tak balik.. sebenarnya tok mi ramai cucu perempuan..ada 7 orang perempuan dan 5 orang cucu lelaki...

Ni kat tingkta plak..masa ni mummy nak balik dah

Dina memang kalau bergambar...nampak nau gatainya...Kakak Balqis dukong adik Aniqnya... Danish kena riba Harith sebab tempat sempit kan... Haziq pegang adik Hafieynya..Hafiey masa ni pun dah nak nasi dah..muka tak seceria selalu

Kenapa plak dalam gambar ni semua nampak gelap ek? Haziq dengan Hafiey pun dah sama colour dengan Harith Danish..ish ish


Wajah wajah syurga kami.... Si kembar tu langsung tak nampak kembar kan? Semua nampak sebaya ajer kan? Padahal Danish dah 6thn... Balqis 5thn.. .Haziq & Dina 4thn.. Harith & Hafiey 2thn aniq baru 1thn... dah segagan ajer..


Esok esok rumah tok mi boleh pecah dengan hero hero ni semua... bukan main lagi lasaknya...



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

4 comments:

LYAfrina said...

mesti meriah ni..
nanti bilamasing2 dah besar , nampak nak sebaya je..jd time wedding nanti lebih kurang je..

izan mama mia said...

meriah ramai hero

Rinna said...

Meriah..bila sepupu sepapat berkumpul yer.. seronok laa tok mi.. :)

wahida said...

mmg nampak kemeriahnnya...best bila ada ramai budak2 ni...