Masa bersama anak anak anak

Alhamdullilah...sejak saya dah bertukar keje ni...Masa untuk bersama anak anak memang ada...tak macam dulu yang kerja pergi seawal pagi dan dah lewat malam baru balik rumah..dah sampai rumah..badan plak penat & letih..masa dengan ank anak adalah sangat terhad..
 
Sekarang ni petang petang..boleh tengok anak anak main kat depan rumah..bawa anak anak jalan jalan ambil angin
 
Dulu anak anak balik..semua dah siap mandi...so sekarang ni mummy dah pesan dengan oni..tak payahkan mandi anak anak..biar mummy mandikan diaorang..bukan apa..mummy nak bagi anak anak mandi dengan air tangan mummy gak
 
Lagipun kalau mandi awal awal..nanti comot gak..sebab budak budak kan..main mana tau sikit sikit..so dah petang or maghrib baru mummy mandikan and siapkan dengan baju tido
 
 
Si kembar mummy
 
Ini dah siap sebab mummy dengan daddy ajak makan kat luar..suka la budak budak ni nak keluar makan
 
Siapkan dengan baju tido awal awal bukan apa..supaya tak sejuk nanti..then balik boleh basuh kaki and tido terus..
 
Bukan senang si kembar nak baik mcm ni bila bergambar
Abg Haziq memang tak tau senyap..ada ajer dia nak main..nak ambil gambar memang payah lah nak dapat yg cantik..
 
Bahagia tengok twin ni baik baik
 
Si adik dok ajar si abang buat peace.. padahal sama ajer berdua tak pandai buat lagi..
 
 
Bila mummy suruh peluk...laju ajer adik peluk abangnyer
 
Abang tu malu malu bila adik yg peluk
 
 
Abang Haziq dengan Hafiey memang satu geng
 
Harith plak memang tak mau geng dengan sesiapa pun.. nak melekat mummy ajer budak handsome tu...memang manja sangat
 
Hafiey dengan sesiapa pun dia boleh ajer..senang bawa berjalan..kita just moniter ajer dia...Abang Haziq ada lagi senang...sebab Abang Haziq boleh tolong jaga adiknyer
 
 

2 comments:

Che Rosliza Che Mat said...

hihihi sama ler dengan anak kita namanya haziq jugak...kalau bergambar pasti buat macam2 aksi...

wahida said...

comel je gambar peluk tu... :)