Bila dah bawa budak kembar ni

 
Ini saja aja daddy ajak makan pizza lepas berbuka...kebetulan...menu berbuka pun memang simple ajer ...so kita layankan ajer
 
Mummy memang malas nak bawa anak2 keluar makan kat sekarang ni..bukan apa... penat sangat nak control diaorang waktu makan...boleh duduk senyap pun dalam 5 minit ajer.. lepas tu sure dah kecoh..
 
Bawah meja tak payah cakaplah...x pernahnya bersih kalau diaorang yg makan....dah jadji satu trend plak..malu gak nak bawa anak2 g makan rumah kawan kawan

Cuba tengok..mentang2lah berdua....memang tak ada perasaan malu langsung budak berdua ni..... Nasib baik lah orang tak ramai sangat waktu ni..kalau tak memang malu la mummy daddy dengan keletah anak anak anak
 
Kat rumah memang tak ada tempat untuk memanjat...so macam nak lepas kan gian plak kan...ni 1st time diaorang memanjat2 ni....x pernah dibuatnya sebelum ni
 
Masalahnya..... bekerjasama tu....kalau sorang2 tak menjadi plak
 
Dah Berjaya..sukalah..tengok Hafiey...mata tu menjeling ajer..agaknya dok piker..apalah yg aku nak buat lagi ni...
 
Bekerjasama nak berlari plak..siap kira lagi tu yg tak tahan tu
 
Harit dapat idea lain plak.main tangga kat situ plak...sorang sorang pun jadi sebab Hafiey dok layan mushroom soup dengan mummy
 
Tak best tangga ni....sambung balik main panjat2....
 

Geng dah dating balik nak main sama2
 
Sampai kesudah diaorang dok main tu....naik pening mummy
 
 
 


***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

4 comments:

Qhaifa Nur said...

perkara macam ni memang tak bole nak elak...kita kena banyak bersabar

Myra Jay said...

Gitulah ragam budak2 asal diorang tak kacau benda lain sudah kan :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi comel je dua2..

slmt hari raya kak.

Amanda Suria said...

Belum tgok adeliya dan aressa lg....hihi...selamat hari raya aidilfitri dari SA dan keluarga...maaf zahir batin...